Blog Terrakia

Viajes Espirituales Terrakia - India: Yoga, Ashram de Amma, Ayurveda.

Viatge a l'Índia. Ja hem arribat!.
Yoga, Ashram d'Amma, Ayurveda. Les nostres sensacions a la tornada!

El Yoga als terrats davant de les palmeres a la sortida del sol, la vida plena d'amor i devoció incondicional a l'Ashram de l'Amma, els tractaments ayurvèdics en la petita clínica sobre uns penya-segats davant de l'oceà, la platja, les palmeres...

Llegir més...

Viajes Espirituales Terrakia - India: Yoga, Ashram de Amma, Ayurveda.

Com cuidar la zona pèlvica i lumbar. La base de la nostra força i estabilitat.

Parlem dels diferents òrgans situats a la zona pèlvica i quina és la visió de la seva cura des de l'Ayurveda. Analitzarem en cada cas les causes que provoquen les molèsties més comunes i veurem què proposa l'Ayurveda per a solucionar-ho.

Llegir més...

Viajes Espirituales Terrakia - India: Yoga, Ashram de Amma, Ayurveda.

La nostra Constitució segons l'Ayurveda. La Gran Eina per a Mantenir la Salut.

Cada un de nosaltres és diferent, és a dir gestiona de manera diferent el que li arriba a través dels sentits o de l'alimentació. L'Ayurveda ens ajuda a entendre com el nostre cos gestiona els elements de la naturalesa, tant el que mengem com el que ens envolta, com els assimilem i digerim, i què passa quan hi ha algun desequilibri que ens afecta.

Llegir més...

Viajes Espirituales Terrakia - India: Yoga, Ashram de Amma, Ayurveda.

Yoga i Ayurveda: Pràctica i Coneixement d'un mateix en un viatge a l'Índia.

El ioga i l'Ayurveda són dues disciplines que ens permeten desenvolupar el nostre coneixement interior a través de la pràctica i de l'estudi de la relació amb el nostre entorn. En aquest post citem alguns dels principis fonamentals de l'Ayurveda, probablement el sistema de medicina en actiu més antic del món, per aconseguir una bona salut i recuperar el nostre equilibri físic i emocional.

Llegir més...

Viajes Espirituales Terrakia - India: Yoga, Ashram de Amma, Ayurveda.

Retir de Yoga i Ayurveda: 3 dies de pau i harmonia per a regalar-te...

Aquest és un post sobre un dels nostres retirs de Yoga i Ayurveda que vam celebrar l'any passat.

Vols veure què fem durant aquests 3 dies de pau i tranquilitat que ens regalem?

Llegir més...

Viajes Espirituales Terrakia - India: Yoga, Ashram de Amma, Ayurveda.

Viatge en grup a l'Índia: Yoga, Ashram d'Amma, Ayurveda.

Una ruta per indrets especials del Sud de l'Índia en la que practicarem yoga a diari, viurem per uns dies en un ashram, i aprofundirem en el doneixement de l'Ayurveda, la medicina tradicional de l'Índia, a la vegada que descubrim l'Índia en profunditat.

Llegir més...

Viajes Espirituales Terrakia - Ganges

Viatge en grup a l'Índia L'Espiritualitat a la riba del Ganges.

La Espiritualitat és, d'alguna manera, entendre la importància de cada acte, de cada moment de la nostra vida que està íntimament relacionada amb tot el nostre entorn, des de la persona més propera a nosaltres a una gota d'aigua que flueix pel Ganges.

Viatjar per aquesta regió a la riba del Ganges és apropar-nos a tradicions mil·lenàries que ens parlen d'aquesta interrelació del cosmos, la interdependència en tot allò que existeix, la llei del Karma que afirma que de cada acció neix una reacció.

Llegir més...

Terrakia - Tras los pasos de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer, Sri Aurobindo

Presentació del viatge en grup a l'Índia: "Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo". Fnac les Arenes.

El proper Dijous 18 de febrer a les 19:00 a la FNAC de les Arenes de Barcelona presentem el nostre viatge per a aquest estiu al Sud de l'Índia: "Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo".

Llegir més...

Terrakia - Tras los pasos de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer, Sri Aurobindo

El Valor Afegit de l'Educació.

Avui parlem del Valor Afegit que aporta aquest viatge en grup a l'Índia: Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo.
El recorregut ens porta a conèixer diferents perspectives educatives que tenen com a objectiu donar resposta al desenvolupament del potencial humà: quin és el Valor Afegit que aporta aquest viatge? Què ens aporta a tots com individus d'una societat que vol caminar cap a l'harmonia?

Llegir més...

Espiritualidad y Ayurveda en Kerala

Espiritualidad y Ayurveda en India. Un viaje transformador para cuerpo, mente y espíritu en el tradicional estado de Kerala.

Disfruta y aprende a incorporar en tu día a día los principios del Ayurveda, la medicina tradicional de la India, descubre la vida en los ashrams y relájate practicando yoga en las montañas y magníficas playas de Kerala. Estaréis acompañados por profesionales con quien profundizar en la espiritualidad de la India.

Leer más...

Tras los pasos de Montessori...

Nuestro Gran Viaje en Grupo a India. Tras los pasos de... Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer, Sri Aurobindo.

Un viaje en grupo por el Sur de la India para vivir en un entorno que trabaja para el desarollo de la persona en todos sus ámbitos, físico, emocional, intelectual, espiritual... Conoceremos más a fondo el Sur de la India y descubriremos diferentes acercamientos al Desarrollo Humano y a una Educación Holística que concibe al niño/a como un ser humano con las herramientas necesarias para evolucionar por él mismo.

Leer más...

10 coses a fer en un país nou

Les 10 coses que has de fer quan arribes a un nou país.

Imagineu que per uns moments sou el personatge de la peli d’Avatar quan es desperta al nou planeta...
Tot és una nova oportunitat, perquè de sobte podeu tornar a caminar i a moureu’s més lliurement. Proveu de fer coses que semblen una bogeria, tasteu nous menjars, oloreu noves fragàncies, sentiu encuriosits els sorolls extranys...

Llegir més...

Laos

Uns dies viatjant per Laos.

Us vull donar la meva visió d’aquest país, el que més m’ha fascinat de tots els que conec, perquè crec que a molts us encantaria. Així que deixeu de banda la feina per un moment que us ho explico…

Legir més...

Terrakia - Yoga y Ayurveda en India

Viaje a la India: Yoga y Ayurveda Nuestro viaje en grupo para Semana Santa.

En Semana Santa nos vamos a la India en un viaje en grupo para conocer más a fondo y practicar estas dos disciplinas. Un viaje en el que haremos un curso intensivo de Yoga en una escuela de Goa antes de viajar por Kerala y aprender Ayurveda durante el curso que impartiremos en el bonito estado del Sur de la India. Del 19 de marzo al 2 de abril.

Llegir més...

Presentació a la botiga Olokuti de Gràcia del nostre viatge en grup a l'Índia d'aquest estiu. "Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo". Del 8 al 23 d'agost.

El proper divendres 12 de juny a les 19:00 a la botiga Olokuti de Gràcia, C/ Astúries 36, presentem el nostre viatge per a aquest estiu al Sud de l'Índia: "Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo".

Llegir més...

Presentació a la Fnac del nostre viatge en grup a l'Índia d'aquest estiu. "Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo". Del 8 al 23 d'agost.

El proper divendres 24 d'abril a les 18:00 a la FNAC de l'Illa Diagonal de Barcelona presentem el nostre viatge per a aquest estiu al Sud de l'Índia: "Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo".

Llegir més...

Terrakia - Time is nothing

Time is nothing.

Kien Lan és un fotògraf que va muntar aquest timelapse del seu viatge al voltant del món.
"17 països, 343 dies, 6237 fotos. Un viatge increïble"

Llegir més...

Terrakia - The Longest Way

The Longest Way.


L’aventura de’n Christoph Rehage, un noi que va fer 4500 km a peu atravessant la Xina durant un any.

Llegir més...