Preguntes Freqüents sobre els viatges de Terràkia- Perquè trieu aquests destins?

Són els que coneixem. Només fem viatges que nosaltres mateixos hem viscut personalment. I així estem segurs de que coneixem de primera mà el territori.

Triem països i regions en les que sabem que podrem aconseguir aquest apropament a la cultura local, aquesta proximitat amb els seus habitants sense que se’ns escapinn les peculiaritats, el dia a dia, l’olor de les cuines de les cases de la gent on dormirem,...

- Que m’aportarà viatjar amb Terràkia?

No només gaudirem d’una visita per uns dies en una cultura diferent sinó que ho farem de manera propera a la gent del país. Coneixerem les persones, la cultura, les teràpies tradicionals, els costums de cada lloc que visitem.

I a diferència d’altres agències de viatges, nosaltres no venem un paquet turístic que no hem visitat mai. Coneixem a la gent amb la que treballem i hi hem passat temporades de les nostres vides allà!

Ara apropem el viatge que ens agrada fer, a tothom qui ens vulgui acompanyar i esperem transmetre la passió i la manera que tenim de viatjar a tots els que vingueu!

- Quin és el nivell de dificultat dels vostres viatges?

No requereix cap esforç físic fora del comú, més enllà de caminar unes hores cada dia com a regla general. No hi ha cap activitat tan exigent físicament que requereixi entrenament previ.

Cal estar preparat mentalment, ja que l’esforç físic no és determinant. Segur que molts trobarem més dur i cansat seure al cotxe cada matí i fer cua d’entrada a Barcelona a les 8 del matí per a anar a treballar que caminar unes hores entre les runes khmers a Cambodja...

- Com és l'allotjament en els vostres viatges?

L’allotjament dependrà del tipus de viatge que escolleixis, podrà ser en bonics hotels, bungalows o llocs tradicionals amb totes les comoditats i tot el seu encant, i també en cases locals on conviurem amb la gent dels pobles quan ens moguem per llocs remots... Sempre detallarem en els catàlegs el tipus d'allotjament que oferim.

- Com ens aconsellareu a l’hora de triar un destí?

Les persones que us aconsellaran són viatgers que coneixen bé els destins que estem proposant. Tot l'equip de Terràkia i de Viatges Atlas us donaran tants detalls com vulgueu dels llocs on anem.

- Què fiquem dins la maleta?

Recomanem d'anar lleuger d'equipatge, però en qualsevol cas: impermeable, ulleres de sol i gorra. Alguna cosa d'abric, ja que als avions acostuma a fer una mica de fresca, i potser per a les nits també calgui. Us recomanem també calçat adequat i sandàlies tancades.

Una altra dada molt important és que tingueu en compte els costums del país, sobretot a l'hora de vestir-vos i descalçar-vos, i també respectar les normes de comportament pròpies de cada lloc. Per a les fotografies també és recomanable observar certa diplomàcia.

- Quan fem un viatge en grup...

Ens acompanyarà un guia durant el viatge?

El guia és una part fonamental d’aquests viatges. Són guies experts i professionals.

Us aportaran coneixement del país ja que hi ha estat força vegades i s’ha format a Terràkia en aquest sentit, us transmetrà informació sobre la cultura, la història o la gent que us ajudarà a entendre millor com s’hi desenvolupa la vida.

Els guies locals també són molt importants! Són els que millor coneixen el territori, ens proporcionen l’accés a les comunitats locals i us dona l’oportunitat de parlar-hi directament, de fer una introducció al país i de fer d’intèrpret en moltes ocasions!

- Quina serà la mida dels grups?

Normalment, mai més de 10 persones... Creiem que per a aconseguir el contacte amb la gent, per a poder-se sentir integrat en una comunitat que sovint és petita (imagineu-vos arribant 15 persones en un poblat de la selva de Laos on viuen 5 famílies...), per a gaudir de la tranquil·litat d’una conversa, o d’un trek per les muntanyes desertes del Ladakh no és el mateix fer-ho un grup petit o descarregar mig autobús...

- Quan es confirma la sortida d’un viatge?

A partir de 4 o 6 participants, segons el viatge. Sabem que no és el número ideal per a la nostra rendibilitat... però si que ho és per a que es pugui gaudir d’un viatge ideal. I això és una part molt important per al funcionament d’una empresa també...

A mida que s’inscriguin nous participants us anirem informant de la mida del grup. I així sabreu amb el que us trobareu.

Com abans us inscrigueu a un viatge millor serà en quant a garantir la sortida del viatge, el preus del bitllets d’avió, i per a estalviar-vos el suplement per grup petit.

- Com es fan els pagaments?

Per a inscriure’s als viatges cal fer un primer pagament del 35% del preu total del viatge. Això és important per a que tots, nosaltres com a organitzadors i vosaltres com a interessats, poguem confirmar la sortida com abans millor.

La resta del pagament (65% restant) s’haurà de fer com a molt tard 45 dies abans de la data de sortida.

Evidentment, si per algun motiu no es confirma la sortida retornarem aquests imports íntegrament.

- Ens tramiteu els visats d’entrada als països que visitem?

Sempre que calgui un visat d’entrada a algun dels països que visitem us el tramitarem si voleu.

És un tràmit que de vegades és una mica farragós, (depenent de quina sigui l’administració amb la que haurem de tractar...) i cal que fer-ho amb un marge d'anticipació.

De totes formes si preferiu fer-ho pel vostre compte aviseu-nos, sobretot per saber si hi ha cap incidència amb la tramitació.

- Com prepareu la logística dels viatges?

Tots els nostres viatges estan organitzats per Viatges Atlas, una agència amb més de trenta anys d'experiència en l'organització de viatges a tot el món. Són especialistes en viatges a l'Àsia i des del principi hem treballat a fons en comú.

- Haig de tenir una assegurança?

Amb el preu del viatge incloem una assegurança d’assistència en viatge que cobreix qualsevol imprevist i accident que pugui passar. Creiem que és necessària i respon a les característiques de cada viatge.

D’altres assegurances com la de cancel·lació del viatge per motius personals l’haureu de contractar vosaltres, i si voleu ho podem fer per vosaltres.

En qualsevol cas, us donarem la informació al respecte ja que les coneixem bé.