Presentació del viatge en grup a l'Índia: L'Educació rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo. Del 8 al 23 d'agost.

Olokuti - Gràcia. C/ Astúries 36. Divendres 12 de juny a les 19:00.

El proper divendres 12 de juny a les 19:00 a la botiga Olokuti de Gràcia presentem el nostre viatge per a aquest estiu al Sud de l'Índia: "Rere les passes de Montessori, Krisnamurti, Sri Aurobindo i Vicente Ferrer". Podeu clicar aquí per a veure més detalls del viatge...



Acompanyats per Ana Luz Rodríguez, pedagoga i guia Montessori AMI, emprendrem del 8 al 23 d'agost un recorregut pels indrets on aquestes personalitats es van inspirar i van aplicar part de les seves pedagogies i filosofies. Diferents acostaments a una educació holística, una educació on es concep a l'infant com un ésser humà que té totes les eines necessàries per a poder evolucionar per ell mateix, i on es considera al professor/a com un guia.


"Rere les pases de Montessori, Krishnamurti, Sri Aurobindo i Vicente Ferrer" és un viatge creat i disenyat amb molta cura per a que es generi un ambient d'inspiració, d'observació i reflexió que permeti compartir coneixements entre totes les persones involucrades. Durant todo aquest viatge donarem lloc i espai per a les converses i el debat que tindrem amb els profesionals que treballen a cada centre per a que l'observació estigui ben complementada amb el relat de l'experiència directa.

Des de terrakia viatges volem organitzar viatges que aportin un valor a a les nostres vides. L'educació, l'espiritualitat i la cultura, són pilars del desenvolupament personal i creiem que aquest viatge és una porta oberta per a descobrir el que l'Índia continúa aportant al món...

Si ens vols acompanyar o vols més informació:
info@terrakiaviatges.com 93 421 9111 - 667 919 788

Salut a tots i ens veiem divendres 24 d'abril a les 18:00 a la Fnac de l'Illa Diagonal de Barcelona!

Jordi

www.terrakiaviatges.com