ÍNDIA. Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicent Ferrer, Sri Aurobindo

16 dies. Del 3 al 18 d'agost de 2018.

Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo

Itinerari Detallat
del 3 al 18 d'agost

Dia 1: Vol Barcelona - Chennai
Dia 2: Chennai
Dia 3: Chennai
Dia 4: Mamallapuram
Dia 5: Pondicherry
Dia 6: Pondicherry
Dia 7: Auroville
Dia 8: Auroville
Dia 9: Auroville
Dia 10: Auroville - Tiruvannamalai
Dia 11: Tiruvannamalai
Dia 12: Rishi Valley School
Dia 13: Rishi Valley School
Dia 14: Fundació Vicente Ferrer
Dia 15: Fundació Vicente Ferrer
Dia 16: Vol de tornada i arribada a casaDescarrega la info complerta del viatge

Contacta'ns:
93 421 9111
667 919 788
info@terrakiaviatges.com


Mapa Viatge Rere les passes de... Veure ruta detallada

Preu per persona: 1.580€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, guia acompanyant durant tot el viatge, trasllats privats, visites, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou: els vols intercontinentals, els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país, el cost per habitació individual és de 400€.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats per l'Índia posa't en contacte amb nosaltres info@terrakiaviatges.com

El grup mínim per a aquest viatge és de 6 persones.Qui us acompanya...


Jordi Girard
El Jordi Girard és fundador de Terrakia Viatges i coneix l'Índia en profunditat. Ha viscut temporades en aquest meravellós país i hi ha viajat com a guia dels grups de Terrakia. També és terapeuta d'Ayurveda i és qui us acompanya en aquests viatges espirituals i culturals a l'Índia que tenen la intenció de permetre'ns aprofundir en les nostres vides a partir de conèixer llocs meravellosos i compartir un temps en altres cultures amb les persones que coneixem en el nostre camí.
Rep la nostra Newsletter

Propòsit del viatge

Per cinquè any consecutiu us proposem d'acompanyar-nos pel Sud de l'Índia en un viatge que oferim a tota aquella persona que tingui un interès en l'Educació i el Desenvolupament Humà tant a nivell personal, familiar o professional.

Rere les passes de Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer i Sri Aurobindo és un recorregut pels llocs on aquestes personalitats es van inspirar i van desenvolupar part de les seves pedagogies i filosofies. Diferents apropaments a una educació holística, una educació on es concep al nen/a com un ésser humà que posseix totes les eines necessàries per a poder evolucionar per ell/a mateix, i on es considera al professor/a com a una guia.

Un viatge que ens permetrà conèixer més a fons com és la vida a l'Índia i conviure durant uns dies en un entorn on tothom treballa per al desenvolupament de la persona en tots els seus àmbits... físic, emocional, intel·lectual, espiritual... El fet de visitar les escoles, les comunitats, els ashrams, els projectes educatius d'aquestes grans personalitats ens posa en contacte amb la gent que viu, que treballa i que crea aquests entorns. I això és el que donarà més valor a aquesta experiència tan bonica.

És un viatge creat i dissenyat amb molta cura per a que es generi un ambient d'inspiració, d'observació i reflexió que permeti compartir coneixements entre totes les persones involucrades.
Un viatge on es pot percebre i analitzar el dia a dia de centres educatius on l'educació és entesa com ajuda a la vida. Donarem lloc i espai per a les converses i el debat que tindrem amb els professionals que treballen a cada centre per a que l'observació estigui ben complementada amb el relat de l'experiència directa.
 


Volem compartir amb vosaltres aquest "Gran Viatge" que hem creat amb molt d'amor i pensant essencialment en que tothom pugui rebre i donar, i per tant, sigui un viatge totalment enriquidor en tots els sentits.
Aquest viatge pel Sud de l'Índia serà una formació interessant a nivell personal, familiar o professional, que també aportarà una visió més profunda de la cultura de l'Índia.


Descarrega la info complerta del viatge


Una idea de l'itinerari

El viatge comença a Chennai, ciutat on Maria Montesssori va escriure el llibre "La mente absorbente" i va desenvolupar la seva educació còsmica. Visitarem escoles Montessori on podrem observar com funcionen i conversar amb les guies sobre la pedagogia Montessori.
Chennai, l'antiga Madràs, és la capital del tradicional estat de Tamil Nadu pel que discorrerà gran part del viatge. Coneixerem alguns dels seus temples, la seva platja quilomètrica, i els temples i restes arqueològiques de Mamallapuram, declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Passejarem per l'antiga colònia francesa de Pondicherry que encara avui manté la seva personalitat diferenciada. Allà podrem caminar per les grans instal·lacions de l'Escola Internacional de Sri Aurobindo, una escola on cada alumne/a aprèn a gestionar la seva llibertat i a escoltar el seu ritme i les seves inquietuds. No existeixen els exàmens i cada alumne/a és qui tria el que vol aprendre. Dedicarem un temps per a conversar amb una de les persones responsables del centre i preguntar-li tots els nostres dubtes sobre el funcionament d'aquesta gran escola.

Viurem uns dies a Auroville, una "ciutat internacional" fundada el 1968 volent ser un referent per a l'evolució futura de la humanitat i on les escoles propicien el desenvolupament de la consciència individual.
Ens reunirem amb persones que lideren diferents projectes educatius i de desenvolupament personal.

Coneixerem Tiruvannamalai i la muntanya d'Arunachala, la muntanya de Shiva. Als seus peus Ramana Maharshi va fundar el seu ashram i és lloc de visita indispensable per a milions de devots.

Coneixerem Rishi Valley School, l'escola fundada pel filòsof i pensador Jiddu Krishnamurti, on els nens i nenes es reuneixen en assemblea diariament i segueixen un currículum basat en l'art, les ciències, la literatura per a arribar al coneixement d'un mateix.
Allà dormirem al mateix campus i podrem observar in situ el funcionament d'aquesta institució, conversar amb les persones encarregades de la formació dels alumnes, i amb persones que van compartir part de la vida amb el mateix Krishnamurti.

Finalment, arribarem a Anantapur on podrem ser testimonis de tot el treball que va fer i continuen fent la Fundació Vicente Ferrer. Podrem visitar algunes escoles rurals on treballen per a poder crear una societat més justa, entre d'altres projectes molt interessants i necessaris.


Llegeix el post del viatge de 2018!


  • INDIA Y LA EDUCACIÓN
  • INDIA Y LA EDUCACIÓN
  • INDIA Y LA EDUCACIÓN
  • INDIA Y LA EDUCACIÓN
  • INDIA Y LA EDUCACIÓN
  • INDIA Y LA EDUCACIÓN
  • INDIA Y LA EDUCACIÓN
  • INDIA Y LA EDUCACIÓN
1 2 3 4 5 6 7
Slider CSS3 by WOWSlider.com v4.8mQuè n'opinen els nostres viatgers?

"Us agraeixo de tot cor per aquesta oportunitat que ens heu donat de conèixer l'Índia d'una manera tan especial i bonica.

Des dels primers moments del viatge em vaig sentir súper còmoda al grup. Un grup molt divers tant per edat i per experiències passades com per interessos gustos i ritmes ... I hem estat vivint aquests dies com en família.

No dubto a afirmar que aquest ha estat el millor grup al qual he format part en un viatge, i això ha estat possible per la flexibilitat, amabilitat i el respecte cap als altres que ens ha caracteritzat a tots però també per vosaltres, per tan bona atenció que ens heu donat en tot moment i per la genial organització.

També m'ha agradat molt que tant el teu Jordi, com Ana Luz hagueu estat sempre al mateix nivell que la resta del grup. Això m'ha donat confiança cap a vosaltres i ha fet que tot fluís de la millor manera.

D'aquest viatge m'emporto _ moltes coses: la imatge dels nens treballant amb el material Montessori i les paraules que vaig intercanviar amb la directora del centre; la fe de la gent fent ofrenes al temple de Ganesh i el dinar tan especial al menjador de l'Ashram de Sri Aurobindo a Pondichery; la diversitat d'escoles alternatives i les passejades en bici per Auroville, així com la trobada tan interessant amb aquell home que transmitia tant de positivisme; la visita a la biblioteca que un dia va pertànyer a Krishnamurti i les veus que cantaven en l'última assemblea que vam presenciar a la Rishi Valley School; i per acabar, l'haver arribat a conèixer la magnífica Fundació Vicente Ferrer, que tan bona feina fa.

Si alguna cosa he tret d'aquest viatge és que vull tornar a l'Índia moltes vegades més. No tots els països tenen tant de color, mirades i somriures tan profundes i captivadores, ni menjar tan variat i exòtic, alhora que bo.

M'enduc a casa molts increïbles records i uns amics molt especials amb els quals compartir més bons moments :)

Gràcies per tot Jordi, pel treball que t'has pres i per ser tan magnífica persona. Tindré a Terrakia com a preferència per a propers viatges!"

Malen O.
"Després d'una dutxa a casa meva i assecar-me els cabells amb assecador i no amb la calor de l'ambient, pintar-me els ulls ja no inflats per la calor i una nit al meu llit, el meu coixí, la meva llum de vetllador, el meu bon cafè amb llet , la vida comença el seu ritme habitual.

Però jo no sóc la mateixa ..... després d'aquest temps amb vosaltres i a l'Índia una ja no és la mateixa ...

He tractat d'ordenar les meves idees ... em vénen a la ment mil converses, paisatges, gent, nens, calor, picant, els temples, les olors, els mosquits, l'arròs ... els tuc tuc ...

Agrair, agrair, agrair tot allò viscut. Lo generoses i afectuoses que vau ser amb mi.

Ja no som les mateixes, què canviarem en les nostres pràctiques habituals a les classes? Potser l'actitud és diferent, el maneig de la llibertat, aplicar els conceptes de bellesa, els ritmes personals, .........

M'agradaria tornar a l'Índia però aquesta vegada amb el meu marit, i crec que, com en vam parlar, a l'Índia cal anar amb un propòsit i no només de turista.

Els teus viatges són una meravella i calen profund en l'ànima !!!"

Carolina M.
"Gràcies per haver fet realitat una ruta/viatge centrada en aquestes temàtiques i persones que ens permet ser avui on som i haver viscut tot el que en l’ara ens remou (i de ben segur que transformarà demà). Gràcies per com has estat aquí en cada dia i a cada moment.

Puc dir que aquest ha estat el viatge més significatiu de la meva història.

Espero que Terrakia continui acumulant un munt de moments tan positius com els compartits aquests dies perquè realment és més que especial i merescut."

Joana I.
"Per on començar ... Crec que el més important és que aquest viatge m'ha donat permís per viure la vida a la meva manera. M'ha ratificat que moltes maneres són possibles i que en el fons, moltes són bones. M'ha ensenyat a veure les persones com a "cebetes" amb les seves quatre capes. M'ha recordat que perquè les coses funcionin cal posar molt de la nostra part, que és una opció, mai una imposició ...

Tooootes les escoles em van donar moltes idees i totes van ensenyar molt. Aquí estic pensant en tornar l'agost pròxim ... És veritat que L'Índia té moltes incoherències ... Però algunes les comprenc millor que les del nostre món.

Enhorabona per haver pensat un viatge tan guai. Gràcies a ell, també he après que podem fer viatges molt xulos des de nosaltres mateixos ... Són els millors."

Otilia R.
"Quinze dies de descobriments, d’emocions, de moments de màxima eufòria i de moments de reflexió. Quinze dies d’un continu despegar i aterrar, d’empapar-me de saviesa de la mà de grans persones i d’intentar trobar-li un lloc a tota aquesta informació dins meu.

L’oportunitat que m’heu ofert amb aquest viatge ha estat única i increïblement especial. Tantíssima informació valuosa i tantes sensacions i emocions rebudes m’han fet si més no, reflexionar. El viatge d’aquest dies m’ha obert, d’alguna manera, una finestreta dins meu que segur que algun dia i en algun moment donarà els seus fruits.

No tinc cap tipus de formació en educació ni tampoc m’hi dedico però ja partint del fet que tinc un interès enorme en aquest món i en el desenvolupament de les persones, el viatge ha estat immensament enriquidor. No tant a nivell professional o de formació, com ho haurà pogut resultar per a d’altres persones, però si - i molt – a nivell personal.

Et vull donar les gràcies per fer d’aquest viatge un viatge tan especial. El teu permanent i sincer somriure, la teva paciència, el teu etern coneixement sobre la cultura i la vida a l’Índia i la passió amb la que expliques les coses han fet que ens apassionin coses que segur que moltes de nosaltres no hauríem pensat mai!"

Esther O.
"Aquest estiu he pogut fer el viatge a l’Índia que tenia al cap des de fa molt de temps i que ha superat les meves expectatives.

Les visites a les diferents escoles han estat una alenada d’energia que m’ha impregnat per a no defallir i tirar endavant en la meva tasca docent.

A Anantapur, una de les zones més pobres d’aquest país, la Fundació Vicente Ferrer ha fet i està fent una gran feina. Transmet confiança a la gent de l’estat d’Andhra Pradesh i he vist “in situ” com va transformant les comunitats on actua.

Si la paraula EMPATIA té algun sentit, és en aquesta ONG, que treballa en més de tres mil pobles i actualment benficia a més de tres milions de persones a l’Índia. La pobresa i el patiment no s’han d’entendre, s’han de resoldre, i Vicente Ferrer va actuar en conseqüència. Tothom hauria de posar el seu granet de sorra per a aconseguir un món més just."

Carme G.
"Sent economista, vaig decidir viatjar amb Terrakia en el viatge cultural L'ÍNDIA I L'EDUCACIÓ: finalment, l'educació és de gran importància en el desenvolupament d'un poble i en conseqüència en la seva economia.

Seguint la ruta de les escoles de Montessori, Sri Aurobindo, La Mare, Krishnamurti i Vicente Ferrer hem recorregut part de l'Índia del Sud Est. En el microbús on anàvem a vuit persones, ens hem desplaçat des de Chennai a Pondicherry, després hem arribat a Auroville, Rishi Valley, Anantapur i finalment a Bangalore.

Terrakia havia minuciosament concertat les visites als centres docents i les entrevistes amb els seus directors. Aquesta ha estat la primera ocasió que he tingut de conversar amb persones de l'Índia que no es dediquen al turisme. Les converses no s'han limitat a la pedagogia sinó que hem comentat temes diversos segons el nostre interès. Menjar al menjador amb els professors o al Ashram, també ha possibilitat contactar amb persones del país.

Jordi Girard director de Terrakia, ens ha acompanyat durant tot el viatge, és de destacar el seu profund coneixement sobre l'Índia, en tots els seus aspectes. Hi havia concertat entrevistes amb diferents professionals d'acord amb les característiques de la ciutat (arquitecte a Pondicherry, filòsof i fundador a Auroville, deixebla de Krishnamurti a Rishi Valley, directors de projectes a la FVF). Tenir accés a aquestes persones ha constituït una altra riquesa per al viatger.

No solament les ciutats i els interlocutors estaven ben escollits, sinó que els allotjaments també havien estat seleccionats en concordança amb el lloc. En definitiva un viatge dissenyat amb coneixement del lloc, amb molta dedicació i portat a terme de manera impecable per un especialista en viatges."

Amor E.
"Quan parlo amb la gent sobre el viatge em venen molts bons records, no tant sols pel que hem vist sinó pel bon ambient que vam crear entre nosaltres. Hem fet que un viatge que val la pena fer, acabi sent especial.

Per la part que et toca, moltes gràcies! Per la paciència, la preocupació per totes nosaltres, per les teves traduccions, per les teves explicacions que han solventat els nostres dubtes, per les teves converses i per saber-nos escoltar. No haguèssim pogut tenir millor guia!

El viatge, personalment m'ha servit de molt, a nivell educatiu m'ha fet adonar de la importància que té el fet de treballar les emocions, el respecte, el silenci, la calma, el cos... amb els nens i nenes. Aspectes que molt sovint oblidem dins la nostra societat i on es valora molt el currículum i que els nostres alumnes aprenguin, aprenguin i aprenguin conceptes sense respectar, molt sovint, el seu ritme personal. El fet de donar mastegat tot, sense partir dels interessos de la canalla, sense donar opció a que ells mateixos busquin, investiguin, intentin resoldre els petits conflictes que se'ls va plantejant.

L'escola Montessori va ser un gran exemple per adonar-me que treballar tots aquests aspectes són essencials en el creixement dels nens i nenes. Quin canvi entre ells i les nostres aules!!!"

Lurdes R.
"Moltes i moltes i infinites gràcies! Pel teu acompanyament, per pensar i portar a terme aquest viatge, per triar tant i tant bé el què visitar, pels teus retorns, mirades i explicacions!

Gràcies per ser el nostre far amb el q ens podíem relaxar i enriquir a la vegada, ens has generat confiança absoluta. Gràcies!"

Txell A.
"Encantada d’haver decidit fer aquest viatge. Tenia ganes de fer i tenir ua experiència diferents i l’objectiu ha estat aconseguit.

Avui puc dir que cada experiència, situació, mooment, instant, conversa, imatge, somriure,... Tot lo viscut és tan intens i ple de força que passats uns dies crec que seré capaç de pair-ho.

El viatge em fa agafar amb més força que res no és bo o dolent, millor o pitjor, vàlid o no vàlid. Tot és en el lloc i moment que succeix i encaixa.

És un viatge molt enriquidor per la quantitat de descobertes, inputs, informació, sensacions,... tant pel viatge en si mateix com per l’experiència de compartir-lo en un grup tan heterogeni! M’ha aportat tranquilitat tot i que en algun moment també he rebut una bona sacsejada!

També és veritat que el viatge no hagués pogut ser així si no fós pel carinyo, amor, delicadesa, professionalitat amb el que ha estat preparat i organitzat. Les atencions, consells, paraules amables,... fan que et sentis còmoda, mimada, segura i amb una sensació de que tot flueix."

Anna C.
"Aquí estem, gaudint tots com bojos d'unes vivències que cada un veu a la seva manera i des de diferents punts de vista. Aquesta és la gran riquesa del grup.

A través d'aquest viatge que has organitzat, ens has donat l'oportunitat de descobrir diferents entorns de l'Índia. El poder visitar escoles de diferents tipus, que ens rebin i ens expliquin els seus mètodes d'ensenyament; veure Auroville i poder conversar amb persones que porten anys a la comunitat... És un LUXE!

Porto anys interessant-me per la fundació Vicente Ferrer i algun dels projectes que porta a terme ... estic gaudint amb tots els que hem visitat al llarg d'aquests dies. Al·lucino amb l'envergadura de la Fundació i la quantitat de temes que tracten, l'economia que han muntat en un lloc que fa anys era desèrtic i la tasca que duen a terme dia a dia per disminuir les desigualtats entre rics i pobres, dones i homes , alfabets i analfabets ...

Ara en tornar a casa tocarà assimilar, analitzar, ordenar i interioritzar milers d'inputs rebuts durant aquests 15 dies.

Gran creixement personal a tots els nivells!"

Alba I.