Hola! Nosaltres fem Terràkia!Qui som Terrakia?

Jordi Girard

El Jordi Girard és fundador de Terrakia Viatges i coneix l'Índia en profunditat. Ha viscut temporades en aquest meravellós país i hi ha viajat com a guia dels grups de Terrakia. També és terapeuta d'Ayurveda i és qui us acompanya en aquests viatges espirituals i culturals a l'Índia que tenen la intenció de permetre'ns aprofundir en les nostres vides a partir de conèixer llocs meravellosos i compartir un temps en altres cultures amb les persones que coneixem en el nostre camí.

Viatge rere viatge hem anat entenent com valorem el nostre temps lliure, com és d’important gaudir de temps per a pensar en les nostres coses, per a experimentar noves sensacions, per a entendre'ns, per a alliberar-nos… En definitiva, hem entès com és d’important el temps per a Viure!

Viatjant hem tingut experiències que ens han apropat a altres maneres d’entendre la realitat, que ens han convidat a pensar per nosaltres mateixos, que ens han fet sentir completament lliures.

Volem compartir els nostres viatges amb vosaltres, donant un propòsit al viatge, una recerca més enllà de la visita turística. Seguir gaudint d'aquesta llibertat i descobrir i aprofundir en algun aspecte de les nostres vides amb l'objecitu d'aprofitar al maxim el temps que se'ns ha donat...


Qui Som Terrakia?

Miryam Castelló

El meu pare de jove va viatjar fins a Índia en autostop. Més endavant va creuar l'Atlàntic i va passar més de 10 anys viatjant on finalment va conèixer la meva mare, a Mèxic. Crec profundament doncs que el gen viatger el porto a la sang.

El meu primer gran viatge el recordo perfectament. Tenia 20 anys i vaig anar a veure la meva germana qui estava viatjant una llarga temporada pel Sud-est Asiàtic. Vam viatjar juntes durant gairebé dos mesos per Tailàndia, Indonèsia i Singapur. La meva germana m'acabava de revelar una realitat completament nova per a mi: la vida de backpacker! Després d'aquest gran viatge la meva ment ja no podia parar de pensar quan tornaria a agafar una motxilla...

Animada i motivada per seguir viatjant, a l'estiu següent els meus pares em van convidar a viatjar amb ells en pla backpacker pel sud de l'Índia durant dos mesos. I wow! Quin viatge! Anar a l'Índia per primera vegada amb 21 anys va ser al·lucinant ... Gent, venedors, viatges en tren interminables, temples, encens ... Aquest viatge va produir en mi un abans i un després. L'Índia m'havia captivat per complet.

Vaig seguir els meus estudis i quan em vaig llicenciar en Belles Arts, i després de cobrir la meva primera substitució com a professora, em decideixo a emprendre un viatge sola sense data de retorn al Sud-est Asiàtic. I aquí és on m'inicio i em faig experta en viatjar, aeroports, visats, canvis de divises, cultures, reserva de trens i, el més important, en viure el present i meravellar-me de la humanitat i de les diferents cultures. D'observar des del respecte, de conèixer noves maneres d'entendre la vida, la religió... en fi d'observar que no tenim límits i que tots formem part de la mateixa família.

Va ser en aquest gran viatge que vaig fer pel Sud-est Asiàtic on vaig conèixer al Jordi Girard. Recordo perfectament com m'explicava que havia deixat el seu treball d'enginyer i que volia començar una agència de viatges on poder compartir i oferir un viatjar diferent. Un viatge com el que estàvem experimentant nosaltres mateixos; proper, humà, amb respecte i que enriquís per dins a les persones.

Des de llavors no hem parat de viatjar. Hem descobert llocs junts i tornat i retornat a uns altres. El viatjar forma part de les nostres vides. Tinc un afecte especial i sento gratitud cap a l'Índia i el Sud-est Asiàtic. M'han donant tant en tants aspectes de les nostres vides. Allà és on hem creat els nostres projectes, on ens hem redescobert milers de vegades, on hem connectat amb la diversitat, on he connectat de nou amb el ioga. Així que no hi ha res més bonic que poder compartir amb tothom tot el que hem après i enriquit amb els nostres viatges. Ara és el teu moment de viatjar i experimentar. Om Shanti!

Actualment col·laboro amb Terrakia i sóc instructora de ioga per a adults i infants.