Terrakia Viatges d'Immersió Cultural
Els nostres Viatges Culturals Terràkia


Volem entrar en la cultura del país, parlar amb les persones dels llocs que visitem i través d'ells descobrir les tradicions, la història i l'estil de vida d'aquests pobles. Observarem sense prejudicis per a aprendre de totes les societats que visitem.

Aquesta escala humana dels viatges és el que aportarà el valor cultural als nostres viatges.Viatges Espirituals Terrakia - India Yoga, Amma, Ayurveda

ÍNDIA. Yoga, Ashram d'Amma i Ayurveda.
Pràctica diària de Yoga. Vida en un Ashram. Curs d'Ayurveda

Viatge Espiritual - Viatge Cultural. 13 dies

Del 4 al 16 desembre de 2018 Inscripcions obertes

Gaudeix i incorpora en el teu dia a dia la pràctica del Ioga. Coneixerem com és la vida a l'ashram d'Amma on passarem una part del viatge. Descobrirem els principis de l'Ayurveda, la medicina tradicional de l'Índia, acompanyats per professionals amb qui aprofundir en l'espiritualitat de l'Índia.
Un viatge on coneixerem Kerala, el tradicional estat del Sud de l'Índia que viu entre palmeres, canals i una natura exuberant.

Més informació d’aquest Viatge

India i Nepal. Les passes de Buda

ÍNDIA i NEPAL. Rere les passes de Buda.

Viatges Cultural - Viatge Espiritual - 15 dies

Sortida en grup el 2 de març de 2019 - Inscripcions Obertes -

Aquest viatge ens apropa a la història del budisme. Recorrerem entre l'Índia i el Nepal els indrets per on va viure el príncep Gautama Siddharta, el Buda, i que avui encara són llocs de peregrinatge i contemplació. Des del seu naixement a Lumbini, Nepal, passant pels indrets on va pronunciar els seus discursos més importants, Bodghaya i la seva iluminació,...

Més informació d’aquest Viatge

Rere les passes de Montessori...

ÍNDIA. Rere les passes de... Montessori, Krishnamurti, Vicente Ferrer, Sri Aurobindo.

Viatges Cultural - Viatge Espiritual - 15 dies

Sortida en grup l'3 d'agost de 2019 - Inscripcions Obertes -

Rere les passes d’educadors i filòsofs inspiradors és un viatge a les fonts i als orígens on podrem observar “in situ” el context en el qual es van inspirar personalitats com Montessori, Krishnamurti o Vicente Ferrer.

Més informació d’aquest Viatge

Viatges Espirituals Terrakia - Ganges

ÍNDIA. Centres Espirituals a la riba del Ganges.
Llocs Sagrats de l'Hinduisme i el Budisme.

Viatge Espiritual - Viatge Cultural - 12 dies -

Pròximament

Recorrerem ciutats històriques del Nord de l'Índia descobrint Delhi, Agra i el meravellós Taj Mahal i el centre espiritual de Rishikesh als peus de l'Himàlaia. Viurem per uns dies a la ciutat sagrada de Varanasi, des d'on coneixerem més a fons les tradicions hindús abans d'endinsar-nos en la història del Budisme. Recorrerem els indrets per on va viure el príncep Gautama Siddharta, el Buda, i que avui encara són llocs de peregrinatge i contemplació.

Més informació d’aquest Viatge

Terrakia - Viatge al Ladakh, Índia

ÍNDIA, LADAKH. El petit Tibet, a l'Himàlaia indi.

- VIATGE CULTURAL. 15 dies -

Entre muntanyes de més de 6000 metres, aquesta banda de l’Himàlaia amaga pobles i monestirs budistes a les rives de l’Indus, el Rei dels rius.

Consulta la fitxa tècnica d’aquest Viatge

Índia del Sudoest

ÍNDIA. Ruta pel Sudoest.

- VIATGE CULTURAL i NATURA. 16 dies -

L'Índia té mil cares i una de les més amables i tranquiles és la de la costa occidental, entre els estats de Goa, Karnataka i Kerala...

Consulta la fitxa tècnica d’aquest Viatge

India i Nepal. Les passes de Buda.

ÍNDIA i NEPAL. Naixement del Budisme, les passes de Buda.

- VIATGE CULTURAL. 15 dies -

Recorrerem entre l'Índia i el Nepal els indrets per on va viure el príncep Gautama Siddharta, el Buda, i que avui encara són llocs de peregrinatge i contemplació.

Consulta la fitxa tècnica d’aquest Viatge

Terrakia - Viatge a Myanmar

MYANMAR. Somriures que aturen el temps.

- VIATGE CULTURAL. 13 dies -

Explorar terres birmanes és una oportunitat per a viure en primera persona l'Àsia autèntica, on el temps sembla que s'hagi aturat. La natura, la religió i la vida tranquil·la quotidiana dels birmans formen una barreja interessant.

Consulta la fitxa tècnica d'aquest Viatge

Terrakia - Viatge a Laos

LAOS. Retorn a l'essència.

- VIATGE CULTURAL i NATURA. 12 dies -

Aterrar a Laos és potser la sensació més semblant a fer un salt en el temps per a retrobar una època on la gent viu senzillament als pobles amagats entre muntanyes, on els monjos passegen silenciosament entre els temples centenaris, on la capital del país no és una ciutat farcida de cotxes i gent atabalada per la feina del dia a dia...

Consulta la fitxa tècnica d’aquest Viatge

Terrakia - Viatge a Cambodja i Laos

CAMBODJA i LAOS. Cultura per Explorar.

- VIATGE CULTURAL. 14 dies -

Cambodja i Laos són potser els països més enigmàtics de la península d’Indoxina. Vides tranquil·les als boscos de Laos i mirades nostàlgiques a les restes del gran imperi Khmer.

Consulta la fitxa tècnica d’aquest Viatge

Terrakia - Viatge a Vietnam i Laos

VIETNAM i LAOS. Ètnies del Sudest asiàtic.

- VIATGE CULTURAL i NATURA. 17 dies -

En aquest viatge podreu conèixer com és la vida més tradicional al Nord del Vietnam i Laos. Lluny de les grans ciutats, viatjant en tren i per riu cap a poblats amagats a les muntanyes del Vietnam i Laos. Jornades de trekking i convivència a les cases dels habitants locals...

Consulta la fitxa tècnica d’aquest Viatge

Terrakia - Viatge a Cambodja i Vietnam

VIETNAM i CAMBODJA. Natura i Història al Sudest asiàtic.

- VIATGE CULTURAL. 13 dies -

Ens endinsarem en la part natural més espectacular de Vietnam recorrent la Badia de Halong i entrarem en la història i cultura combadjanes descobrint Phnom Penh i les runes de l’imperi Khmer a Angkor.

Consulta la fitxa tècnica d’aquest Viatge

Terrakia - Viatge a Cambodja i Tialàndia

CAMBODJA i TAILÀNDIA. Contrastos del Sudest asiàtic.

- VIATGE CULTURAL. 17 dies -

Cambodja i Tailàndia us evidenciaran el contrast existent entre els països del Sudest asiàtic. Descobrireu la magnificència d'Angkor Wat a Cambodja, la grandesa d'un imperi caigut que ara viu amb en pau després dels turbulents esdeveniments de l'últim segle. Al nord de Tailàndia apreciareu com els tradicionals pobles de les muntanyes conviuen encara amb la gent moderna i cosmopolita a Chiang Mai o a Pai.

Consulta la fitxa tècnica d’aquest Viatge