ÍNDIA. Ioga, Ashram d'Amma i Ayurveda.

13 dies. Del 4 al 16 de desembre.

Yoga y Ayurveda en India

Itinerari Detallat
del 4 al 16 de desembre

Dia 1: Barcelona - Kochi
Dia 2: Arribada a Kochi
Dia 3: Kochi
Dia 4: Ashram d'Amma
Dia 5: Ashram d'Amma
Dia 6: Ashram d'Amma
Dia 7: Ashram d'Amma
Dia 8: Varkala
Dia 9: Varkala
Dia 10: Varkala
Dia 11: Varkala
Dia 12: Varkala
Dia 13: Vol de tornada i arribada a casaDescarrega la info complerta del viatge

Llegeix el post del viatge de 2017!
Contacta'ns:
93 421 9111
667 919 788
info@terrakiaviatges.com

Preu per persona: 1.180€

El preu inclou: Guia acompanyant expert coneixedor de l'Índia i terapeuta de Ayurveda. Professor de Ioga de l'Índia que ens acompanyarà tot el viatge. Allotjaments amb esmorzars, trasllats privats, visites, una assegurança de viatge, totes les taxes.
No inclou: vols internacionals, els costos del visat.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats per l'Índia posa't en contacte amb nosaltres info@terrakiaviatges.com

El grup mínim per a aquest viatge és de 6 persones. Suplement per grup petit: 6 persones-200€ / 7 persones-100€

Qui us acompanya...


Jordi Girard
El Jordi Girard és terapeuta Ayurvèdic i s'ha format en Nutrició i Estil de Vida Ayurvèdics per l'Institut Europeu d'Estudis Vèdics (EIVS).
És fundador de Terrakia Viatges, una agència que organitza viatges d'immersió cultural a l'Índia i el Sudest asiàtic que permeten aprofundir en les nostres vides a partir de conèixer llocs meravellosos i compartir un temps en altres cultures i amb les persones que coneixem.Nikhil Uttapa
Nikhil Uttapa és professor de yoga i dirigeix el centre de formació de professors d'Indea Yoga a Mysore, India.
Ensenya Ashtanga Vinyasa i Hatha Yoga. A l'escola en Nikhil ajuda els alumnes a anar més enllà en la seva pràctica i les seves capacitats.

Rep la nostra Newsletter

Propòsit del viatge

En aquest viatge pel Sud de l'Índia, viurem entre palmeres i una naturalesa exuberant, amb el propòsit de gaudir i aprendre a incorporar en el nostre dia a dia la pràctica del Ioga, els principis de l'Ayurveda, la medicina tradicional de l'Índia. Descobrirem la vida als ashrams , centres tradicionals de retir espiritual, acompanyats per professionals del Yoga i l'Ayurveda amb qui aprofundir en l'espiritualitat de l'Índia.

Un viatge que oferim per segon any consecutiu i en un grup limitat a 10 participants, a totes aquelles persones que vulguin aprofundir en el coneixement de la cultura de l'Índia, les seves tradicions i costums. Ja siguin professionals del ioga que vulguin complementar i aprofundir en els seus coneixements com qualsevol persona interessada en la pràctica del ioga i en els beneficis que aporta l'ayurveda.

Ens acompanyarà durant tot el viatge un professor de ioga, originari de l'Índia, instructor de Hatha Ioga i Ashtanga Vinyasa Ioga a Mysore. Practicarem diàriament, matí i tarda, i anirem integrant la pràctica al nostre dia a dia. Tindrem l'oportunitat de conversar i aprofundir en el ioga parlant i compartint el dia amb el nostre professor amb qui conviurem durant tot el viatge.

En aquest ambient paradisíac gaudirem també dels beneficis que ens pot aportar l'Ayurveda. Rebrem un tractament en una clínica ayurvèdica i en Jordi Girard impartirà el curs d'Ayurveda de 10 dies en què aprofundirem cada vegada més en aquesta ciència mil·lenària del "Coneixement de la Vida", que és el coneixement de la nostra constitució que és única, i de la nostra relació amb l'entorn, amb la natura i els seus cicles.

Quan entenem com funciona el nostre organisme i a mesura que descobrim les característiques i principis de la natura podem aconseguir un equilibri que ens aporti salut. Parlarem de la Llei del Karma, dels 5 elements de la natura, dels gunas (atributs de la natura) o de les Doshas, els sistemes interns que dirigeixen les funcions del nostre organisme i defineixen la nostra constitució.

Tindrem l'oportunitat de viure durant uns dies a l'Ashram d'Amma i de compartir uns segons rebent la seva abraçada, si tenim la sort que l'Amma estigui a l'Índia en aquestes dates.
Aprendrem el que és viure en aquest entorn que només existeix a l'Índia, en el qual tothom treballa pel bé comú, per a aportar llum i felicitat al seu voltant i a un mateix.

Entendrem millor els costums, tradicions i celebracions que marquen la vida diària de la gent del país. L'Hinduisme és el vehicle que articula les relacions i l'organització de la societat a l'Índia. Entendre l'aparent desordre i caos que es mostra a primer cop d'ull ens ajudarà a aprofundir més sobre el coneixement del país. Donarem un context històric i cultural als mites i històries relacionades directament amb l'Hinduisme que estan presents a cada cantonada de cada poble...

És una bona oportunitat per a aquelles persones que vulguin aprofundir en el coneixement de la cultura de l'Índia, les seves tradicions i costums, descobrir i entendre com és la vida d'un ashram, alhora que aprofundeixen en la pràctica del Ioga i l'Ayurveda.

És un regal i un privilegi que volem compartir amb tots vosaltres!

Descarrega la info complerta del viatge


Una idea de l'itinerari

Kochi és una de les ciutats amb més història de l'Índia, coneguda i freqüentada ja pels primers comerciants europeus i àrabs que van arribar a l'Índia per comerciar amb les espècies. Recorrerem els seus carrers i antigues cases holandeses, les xarxes de pesca xineses, els mercats tradicionals d'espècies... Una atracció cultural especial és l'espectacular teatre de dansa Kathakali que podrem visitar. Serà la nostra porta d'entrada a l'Índia.
Coneixerem una associació dedicada a l'ajut de les persones necessitades a través del ioga.

Descobrirem els Backwaters, una xarxa de canals entre aiguamolls a la vora de l'Oceà Índic. Viatjarem entre aquests canals enmig d'un ambient tranquil i silenciós en una petita barca tradicional que ens portarà pels petits cursos d'aigua entre arrossars, cocoters i petits poblats en què la vida transcorre a cavall entre la terra i l'aigua.

Viurem a l'Ashram de l'Amma, que es troba en una preciosa illa entre els aiguamolls de Kerala, separada del mar per una gran franja de palmeres. Viurem aquí 4 dies en les instal·lacions que l'ashram ofereix a totes les persones que vulguin rebre l'abraçada d'Amma i conviure a l'ashram.
Tindrem l'oportunitat d'assistir als actes que s'hi desenvolupen. Els cants devocionals del matí, observar les pujes (ofrenes rituals que es donen als déus diàriament), meditar a la platja a la posta de sol o seure al temple a observar i escoltar la Bhagavad Gitta, el més venerat i estudiat dels textos sagrats de l'Hinduisme.
Si l'Amma és a l'Índia en aquestes dates tindrem l'oportunitat de rebre durant uns segons la seva abraçada. És un moment especial en què Amma dóna el seu amor incondicional a tots els que vulguin apropar-se a ella. Durant aquests darshans, gent de tota l'Índia es congrega a l'Ashram per agrair i rebre el seu amor.

Gaudirem de la platja, la natura i l'Ayurveda a Varkala. Entre els penya-segats es troba aquest petit poble que ofereix una imatge dels pobles costaners de l'Índia tradicional.
Rebrem un tractament ayurvèdic que sens dubte ajudarà a gaudir de l'ambient relaxat en el que estarem. Podrem conversar amb els doctors que dirigeixen la petita clínica ayurvèdica de Varkala i podrem compartir amb ells el seu gran coneixement d'aquesta ciència mil·lenària.
Compartirem dubtes i posarem en pràctica tot allò après sobre espècies, alimentació i ayurveda durant un curs de cuina tradicional de l'Índia.
Tindrem temps lliure per a passejar, rebre més tractaments d'Ayurveda, per a gaudir de la platja o per a seure a observar les boniques postes de sol davant del mar... Tot un privilegi per a acabar el viatge!

Llegeix el post del viatge de 2017!

Qui és l'Amma?
Moltes persones es pregunten com una nena d'un simple poble del sud de l'Índia va arribar a ser coneguda arreu del món com "Amma, la Mare de tots." La maternitat, en el seu sentit últim, té a veure amb l'amor, la compassió i l'altruisme. Es troba en lliurar-se totalment un mateix als altres. A aquesta actitud de servir desinteressadament a tota la creació, sabent que els altres són extensions d'un mateix, l'Amma s'hi refereix com Vishwa matrutvam - la maternitat universal. I és a aquest cim de l'existència humana que Amma tracta de despertar al món a través de la seva vida, les seves ensenyances i el seu darshan (l'abraçada divina que reparteix).Què n'opinen els nostres viatgers?

"Per a mi aquest viatge ha estat un regal pel cos i per l'ànima. La connexió amb el grup ha estat fantàstica i el Jordi és un gran guia en tots els sentits. Un viatge que recomano a tot aquell que vulgui entendre més la realitat i l'espiritualitat de la Índia. "

Gemma C.
"Dotze dies plens de boniques sensacions en un viatge curt però intens.
Molt ben estructurat i pensat per a endinsar-se en una cultura totalment oposada a l´occidental.
Amb un guia ple d´amor i present en tot moment, compartint la seva passió per l´Ayurveda i transmetent el seu coneixement amb senzillesa, profunditat i molta humilitat.
M’emporto presència, acceptació, complicitat... Mirades, moltes mirades, profundes, netes, de cor... Mirades a l´infinit, a l´eternitat...
Tot s´atura, pensaments neutres, contrastos de llum, olors intenses i agradables.
Ashram de l'Amma
Admiració, abraçades, mirades i servei.
L´amor ressona en el meu cor. "

Marcos V.
"Aquest viatge a Kerala ha estat veritablement meravellós. M'ha deixat una empremta al cor i a l'ànima. M'ha premés millorar el meu coneixement del Hatha Ioga. M'ha donat a conèixer l’Ayurveda i m'ha premés incorporar aquest coneixement al meu dia a dia de forma que ara tinc més consciencia al triar cóm m'alimento i quins tipus d'aliments són més adients per a la meva naturalesa.
Estic molt satisfet de la organització del viatge, tant en els preparatius, mesos abans de l'inici com durant tot el viatge.
Va ser una molt bona idea que el mestre de Hatha Ioga ens acompanyés durant tot el viatge. Ens va permetre aprofundir i fer-li tota mena de qüestions sobre la pràctica de Hatha.
Tota la organització del viatge ha estat, veritablement, impecable.
Heu tingut cura de tots els detalls. No m'ha passat per alt la dedicació i entrega, assegurant-te que tots ens sentíssim bé i ben atesos i informats. Impecable, un gran treball. Els meus elogis són plenament merescuts. La qualitat dels transports, la qualitat dels allotjaments, la qualitat dels serveis i dels professionals en el centre d'Ayurveda.
Què dir dels indrets que hem visitat: impressionant l'espectacle del teatre i dansa Kathakali, fantàstic el recorregut en barca pels backwaters i molt relaxants els dies a Varkala a aquella preciosa cala.
I el toc espiritual dels dies viscuts a l'ashram d'Amma, inoblidable.
Per a finalitzar, posar en valor tot el coneixement que ens has transmès en les classes diàries sobre Ayurveda. "

Juan Andrés S.
"Gràcies a Tots/es i en especial al Jordi, qui em va inspirar des del principi per anar a l’Índia i que ha sigut meravellosament inoblidable. "

Jordi R.

India Yoga, Espiritualidad y Ashram Amma