ÍNDIA. Ioga, Ashram d'Amma i Ayurveda.

12 dies. Del 6 al 17 de desembre.

Yoga y Ayurveda en India

Itinerari Detallat
del 6 al 17 de desembre

Dia 1: Barcelona - Kochi
Dia 2: Arribada a Kochi
Dia 3: Kochi
Dia 4: Ashram d'Amma
Dia 5: Ashram d'Amma
Dia 6: Ashram d'Amma
Dia 7: Ashram d'Amma
Dia 8: Varkala
Dia 9: Varkala
Dia 10: Varkala
Dia 11: Varkala
Dia 12: Vol de tornada i arribada a casa

Més informació del viatge: Sortida: 6 de desembre
Inscripcions Obertes!


Solicita informació Sol·licita més informació

T: 93 421 9111 - 667 919 788

info@terrakiaviatges.com

Preu per persona: 1.080€

El preu inclou: allotjaments amb esmorzars, guia acompanyant des de Barcelona,professora de yoga, experta coneixedora de l'Índia i terapeuta d'Ayurveda. Trasllats privats, visites, una assegurança de viatge, totes les taxes.
No inclou: vols internacionals, els costos del visat.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats per l'Índia posa't en contacte amb nosaltres info@terrakiaviatges.com

El grup mínim per a aquest viatge és de 6 persones. Suplement per grup petit: 6 persones-200€ / 7 persones-100€

Qui us acompanya...


Jordi Girard
El Jordi Girard és terapeuta Ayurvèdic i s'ha format en Nutrició i Estil de Vida Ayurvèdics per l'Institut Europeu d'Estudis Vèdics (EIVS).
És fundador de Terrakia Viatges, una agència que organitza viatges d'immersió cultural a l'Índia i el Sudest asiàtic que permeten aprofundir en les nostres vides a partir de conèixer llocs meravellosos i compartir un temps en altres cultures i amb les persones que coneixem.Nikhil Uttapa
Nikhil Uttapa és professor de yoga i dirigeix el centre de formació de professors d'Indea Yoga a Mysore.
Ensenya Ashtanga Vinyasa i Hatha Yoga. A l'escola en Nikhil ajuda als alumnes a anar més enllà en la seva pràctica i les seves capacitats.

Rep la nostra Newsletter

India Yoga, Espiritualidad y Ashram Amma

India Yoga, Espiritualidad y Ashram Amma

India Yoga, Espiritualidad y Ashram Amma

India Yoga, Espiritualidad y Ashram Amma

India Yoga, Espiritualidad y Ashram Amma

India Yoga, Espiritualidad y Ashram Amma

India Yoga, Espiritualidad y Ashram Amma

India Yoga, Espiritualidad y Ashram Amma

Propòsit del viatge

En aquest viatge viurem uns dies a Kerala, el tradicional i paradisíac estat del Sud de l'Índia que viu entre palmeres, canals i una naturalesa exuberant, amb el propòsit de gaudir i aprendre a incorporar en el nostre dia a dia la pràctica del Ioga, els principis de l'Ayurveda, la medicina tradicional de l'Índia, i descobrir la vida als ashrams , acompanyats per professionals amb qui aprofundir en l'espiritualitat de l'Índia.

Practicar ioga en el seu entorn original és un privilegi i ens apropa a la filosofia tradicional del ioga sobre la qual aprofundirem al llarg del viatge. Parlarem dels 8 estadis que componen el Ioga i que estan estretament lligats amb la cultura tradicional de l'Índia .

Entendrem millor les costums, tradicions i celebracions que marquen la vida diària de la gent del país. L'Hinduisme és el vehicle que articula les relacions i l'organització de la societat a l'Índia. Entendre l'aparent desordre i caos que es mostra a primer cop d'ull ens ajudarà a aprofundir més sobre el coneixement del país. Donarem un context històric i cultural als mites i històries relacionades directament amb l'Hinduisme que estan presents a cada cantonada de cada poble...

En aquest ambient paradisíac gaudirem també dels beneficis que ens pot aportar l'Ayurveda, la medicina tradicional de l'Índia, coneixent i aprofundint dia a dia sobre els principis que regeixen el sistema de medicina més antic del món, la importància de l'alimentació o de les nostres rutines diàries. També hi haurà l'oportunitat de rebre un massatge o un altre tractament ayurvèdic durant el viatge.

Tindrem l'oportunitat de viure durant uns dies a l'Ashram d'Amma i de compartir uns segons rebent la seva abraçada, si tenim la sort que Amma estigui a l'Índia en aquestes dates.
Aprendrem el que és viure en aquest entorn que només existeix a l'Índia, en el qual tothom treballa pel bé comú, per a aportar llum i felicitat al seu voltant i a un mateix.

És una bona oportunitat per a aquelles persones que vulguin aprofundir en el coneixement de la cultura de l'Índia, les seves tradicions i costums, la pràctica del ioga i l' Ayurveda en el seu entorn original.

És un regal i un privilegi que volem compartir amb tots vosaltres!
Una idea de l'itinerari

A l'arribada a Kochi, visitarem els llocs més emblemàtics de la ciutat per a fer una primera presa de contacte amb l'Índia. Kochi és una de les ciutats amb més història de l'Índia, coneguda i freqüentada ja pels primers comerciants europeus i àrabs que van arribar a l'Índia per comerciar amb les espècies. Recorrerem els seus carrers i antigues cases holandeses, les xarxes de pesca xineses, els mercats tradicionals d'espècies, o el palau de Mattancherry amb els seus exquisits murals mitològics. Serà la nostra porta d'entrada a l'Índia.

Després viatjarem per carretera fins l'Ashram d'Amma, que es troba en una preciosa illa entre els aiguamolls de Kerala, separada del mar per una gran franja de palmeres. Viurem aquí 4 dies en les instal·lacions que l'ashram ofereix a totes les persones que vulguin rebre l'abraçada d'Amma i conviure a l'ashram.
Amma sol ser a l'ashram durant el mes de desembre, i durant la seva estada dedica el seu temps a l'darshan, la transmissió del coneixement universal, en aquest cas a través de l'abraçada amb què reparteix el seu amor maternal.
Podrem rebre la seva abraçada cada dia i observar la devoció amb què milers de seguidors van a veure-la a diari des de totes les parts de l'Índia i del món.
Una part important de la vida en comunitat és el treball pel bé comú amb l'objectiu d'aportar felicitat a la humanitat. Durant els nostres dies a l'ashram tindrem l'oportunitat de col·laborar en algunes de les tasques de la vida comunitària.

D'allí viatjarem a Varkala, famosa per les seves paradisíaques platges i els seus imponents penya-segats mirant a l'oceà Índic.
És un bon lloc on gaudir de la posta de sol sobre el mar, donar-se un bany i gaudir d'una cuina deliciosa elaborada amb els deliciosos menjars sortits del mar. A Varkala descobrirem algunes de les tradicions culturals i espirituals del Sud de l'Índia, visitarem els temples i zones de pescadors dels voltants.

India Yoga, Espiritualidad y Ashram Amma