VIETNAM i LAOS. Ètnies del Sud-Est asiàtic. 17 dies.

 Vietnam i Laos trekking

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.584€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, trasllats privats, visites guiades, curs de cuina a Luang Prabang, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 500€ i 700€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats per Vietnam posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

En aquest viatge podreu conèixer com és la vida més tradicional al Nord del Vietnam i Laos. Els llocs de menjar de carrer, els típics barrets dels treballadors i els milers de motos que van a tota velocitat per Hanoi donaran pas a la vida rural del Nord de Vietnam. Lluny de les grans ciutats, viatjareu amb tren i per camins cap a poblats amagats a les muntanyes del Vietnam on els costums mil·lenaris encara es mantenen. A Laos viurem a prop del Mekong a la fotogènica Luang Prabang, antiga capital del regne de Laos amb centenars de temples i un entorn natural magnífic a la vora del Mekong. Remuntarem els rius fins a arribar als petits poblets amagats als boscos del país. Les jornades de trekking i la convivència a les cases dels habitants locals us aportaran una manera nova veure la vida, tan diferent com és a l'interior dels boscos del sud-est asiàtic.
Una idea de l'itinerari

Després de visitar Hanoi, enfilarem cap al Nord per viure dues jornades de trekking a les muntanyes de Sapa on coneixereu les tribus que viuen de manera tradicional entre arrossars. Dormireu a les cases locals del poblat.
Volarem a Luang Prabang, Laos, on descobrireu una part de la cultura laossiana amb el curs de cuina tradicional que us oferim i quedareu impressionats veient les ofrenes matinals als monjos budistes.
Viatjareu Mekong amunt amb barca tradicional fins als petits i encantadors pobles Nong Kiaw i Muang Ngoi, visitant els milers d'estàtues de Buda esculpides en les coves. I passareu tranquilament les nits gaudint de les poques hores d'electricitat disponible.
Seguirem fins a Luang Namtha, on començarà un trek espectacular de 2 dies entre les comunitats més aïllades del país. Substituirem les dutxes, l'electricitat i altres comoditats per refrescants banys al riu i xerrades captivadores amb els caps de l'ètnia voltant del foc.
Al final arribada a Vientiane per fer memòria de l'experiència viscuda en una capital feta a a la imatge del país. Vietnam i Laos trekking

 Vietnam i Laos trekkingDia 1: Barcelona - Hanoi

Dia 2: Hanoi

Dia 3: Hanoi

Dia 4: Lao Cai - Sapa

Dia 5: Trekking a Sapa

Dia 6: Trekking a Sapa

Dia 7: Luang Prabang

Dia 8: Luang Prabang

Dia 9: Luang Prabang

Dia 10: Muang Ngoi

Dia 11: Nong Kiaw

Dia 12: Luang Namtha

Dia 13: Trekking a Luang Namtha

Dia 14: Trekking a Luang Namtha

Dia 15: Viatge a Vientiane

Dia 16: Vientiane

Dia 17: Últim dia a Laos i arribada a casa