BARCELONA. Taller d'Ayurveda a Barcelona

Dieta i hàbits d'alimentació per a equilibrar el nostre organisme

1 dia. 10 de febrer.


Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 50€

45€ si t'inscrius abans del 5 de febrer.

Qui dona el taller...


Jordi Girard
El Jordi Girard és terapeuta d'Ayurveda i s'ha format en Nutrició i Estil de Vida Ayurvèdics per l'Institut Europeu d'Estudis Vèdics (EIVS).
És fundador de Terrakia Viatges, i fa de guia durant els viatges espirituals i d'immersió cultural a l'Índia i al Sud-est asiàtic que organitzem. Aquests viatges permeten aprofundir en les nostres vides a partir de conèixer llocs meravellosos i compartir un temps en altres cultures i amb les persones que coneixem.


Una idea del taller

L'Ayurveda és el sistema de medicina tradicional de l'Índia que estableix que cada un de nosaltres és diferent i gestiona de manera única el que li arriba del món exterior a través dels sentits o de l'alimentació. L'Ayurveda ens ajuda a entendre la relació que s'estableix entre el nostre cos i l'entorn en què vivim. Ens aporta llum sobre com afecten la nostra vida diària l'alimentació, les emocions, l'estil de vida que portem, o les estacions de l'any...

Taller Ayurveda a Barcelona

Durant aquest taller aprenderem a conèixer quins aliments són els més adequats per a la nostra constitució, que és única segons l'Ayurveda, la medicina tradicional de l'Índia. Quins hàbits i rutines diàries relacionades amb l'alimentació ens ajudaran a mantenir o millorar la salut.

Observarem els desequilibris en el nostre cos i ment. Aprendrem a compensar i a mantenir una vida més saludable a través d'una elecció conscient de la nostra alimentació i dels nostres hàbits diaris.Dieta i hàbits d'alimentació per a equilibrar el nostre organisme:


“Quan l'alimentació és dolenta, la medicina no funciona.
Quan l'alimentació és bona, la medicina no és necessària.”
- Proverbi Ayurvèdic -


LLOC DEL TALLER
Espacio de Yoga. C/ Buscarons 7. Barcelona. Prop de FGC - Putxet.