Tailàndia. Escalada i Submarinisme a Koh Tao i Tongsai. 15 dies.

Submarinisme i Escalada a Tailàndia

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.327 €

El preu inclou: allotjaments en habitació doble, material d'escalada durant els dies a Tong Sai, curs de submarinisme Open Water PADI ( o immersions equivalents en cas de tenir algun títol de submarinisme), una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 400€ i 600€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Si tens ganes d'escalada i de bucejar en un dels millors indrets del món aquest viatge és per a tu! L'illa de Koh Tao és el paradís per al submarinistes, amb més de 25 excelents localitzacions totes a l'entorn d'aquesta petita illa paradisíaca. A Tonsai 12 seccions i més de 120 vies davant del Mar d'Andaman us permetran d'iniciar-vos o de perfeccionar la vostra tècnica en un indret únic. Un viatge per gaudir-lo a fons!
Una idea de l'itinerari

Passarem els primers dies a Bangkok per conèixer la ciutat. tindrem temps per a acostumar-nos a l'horari i al clima del Sud-Est asiàtic.
El quart dia volarem fins a Koh Samui i d'allà en ferry fins a la bonica illa de Koh Tao. En aquest indret perfecte per als amants del submarinisme fareu un curs de tres dies per obtenir, si no el teniu, el títol d'Open Water Diver.
Després tornarem al continent, a Krabi. Allà ens instalarem prop de les vies d'escalada més famoses de Tailàndia. Durant 4 dies escalareu tindreu el material necessari i els instructors si ho necessiteu per a gaudir en un paratge únic.Submarinisme i Escalada a Tailàndia

Submarinisme i Escalada a Tailàndia

Dia 1: Barcelona - Bangkok

Dia 2: Bangkok

Dia 3: Bangkok

Dia 4: Koh Tao

Dia 5: Koh Tao

Dia 6: Koh Tao

Dia 7: Koh Tao

Dia 8: Koh Tao

Dia 9: Tong Sai

Dia 10: Tong Sai

Dia 11: Tong Sai

Dia 12: Tong Sai

Dia 13: Tong Sai

Dia 14: Bangkok

Dia 15: Vol de tornada i arribada a casa