MYANMAR. Somriures que aturen el temps. 11 dies.

Terrakia - Viatge a Myanmar
Mapa Myanmar

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: des de 1.270€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, trasllats privats, guia local durant tot el viatge de parla hispana, visites guiades, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 600€ i 800€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup regular.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Descobrir Myanmar és sense dubte una oportunitat per admirar un país que sembla haver-se aturat en el temps, un país on l’arquitectura ens mostra tota la seva riquesa cultural i històrica.

Els seus paisatges ens conviden a gaudir de tots els sentits i a oblidar-nos del temps. I la seva gent amb la seva dolçor, delicadesa i amabilitat ens mostren les ganes que tenen de formar part del món.
Una idea de l'itinerari

Viatge fins a Yangon i estada a la moderna capital birmana.
Mandalay serà el punt de partida per descobrir les antigues capitals dels imperis birmans i descobrir alguns dels aspectes de la cultura birmana.
A Bagan gaudirem de les albades, postes de sol i quilòmetres d'esplanades amb temples de diferents èpoques de la història del país. Recorrereu aquesta regió en bicicleta, a peu i a cavall...
Al Llac Inle, passejos amb canoa pel llac, trekking i la visita dels pobles a la riba del llac. La vida animada de les comunitats d'aquesta regió envoltada de natura ens acompanyarà cada dia.Viatge al Ladakh, Índia

Viatge al Ladakh, Índia

Dia 1: Barcelona - Mandalay

Dia 2: Mandalay

Dia 3: Amarapura, Inwa, Mandalay

Dia 4: Bagan

Dia 5: Bagan

Dia 6: Bagan - Popa - Sin Luu

Dia 7: Bagan - Pindaya

Dia 8: Pindaya - Llac Inle

Dia 9: Llac Inle. Curs de cuina en poblat

Dia 10: Yangon

Dia 11: Yangon - Vol de tornada