MEKONG AVALL. Naveguem per Laos, Cambodja i Vietnam. 21 dies.

 Viatge pel Mekong - Laos, Cambodja, Vietnam

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 2.747 €

El preu inclou: Consulta els detalls del viatge aquí.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Veritable immersió al cor del Sud Est asiàtic.

El Mekong travessa aquesta regió, vertebra la seva cultura des de fa segles i continua sent un lloc de pas, de viatge, de comerç, d'admiració, de pesca, de vida per als seus habitants.

Al Sud de Laos, baixareu des de Vientiane fins a les espectaculars i relaxants 4000 illes, alternant el riu amb la carretara allà on no hi naveguen els vaixells. Després us endinsareu a Cambodja fins a arribar a Phnom Penh i continuar tot seguit en direcció Sud fins a la frontera amb el Vietnam. Allà entreu pròpiament al Delta del Mekong, un dels més grans del món en extensió i on viatjareu pels diferents braços del riu amagats del sol sota la vegetació prominent de la zona.

Des de les muntanyes de Laos fins al Mar de la Xina gaudireu dels diferents paisatges i cultures que poblen les ribes del riu i navegant les parts transitables del Mekong tant en les tradicionals barques de popa llarga, com a sobre un kayak.
Una idea de l'itinerari

Viatge pel Mekong - Laos, Cambodja, Vietnam

Dia 1, 2 i 3: Barcelona - Vientiane. Arribada a Vientiane i primer contacte amb la tranquil·litat laosiana. Podreu visitar la ciutat sobre un dels centenars de tuk tuks que circulen o més be, esperen sense presses a la riba del Mekong.

Dia 4: Vientiane - Konglor. Jornada de viatge per carretera i parada a les coves de Konglor.

Dia 5: Pakse. Dia lliure a Pakse després de la jornada de viatge. Amb una bicicleta i recórrer la ciutat i gaudir de l'ambient de calma del país.

Dia 6: Altiplà del Bolaven - Champassak. Pakse i l'altiplà del Bolaven us esperen. Un petit trek, travesses en barca i elefants en mig d'una de les regions més aïllades de Laos. Després visitareu Wat Phou, un dels primers temples construïts a l'època Khmer, i que avui és lloc de peregrinatge per a monjos de tot el Sud Est asiàtic Arribeu fins a les 4000 illes.

Viatge pel Mekong - Laos, Cambodja, Vietnam

Dies 7 i 8: 4000 illes.Pugeu a una barca de popa llarga que us portarà Mekong avall fins a les meravelloses 4000 illes, on el riu es divideix en milers de braços donant lloc a un paisatge impressionant. Les cascades més grans de tot Àsia, pobles remots a la vora del riu i dofins Irrawady amb una mica de sort! I molta molta tranquil·litat en el punt més meridional de Laos...

Dies 9, 10, 11: Cambodja. Ratanakiri.Creueu una tanca i... Cambodja! Deixem el riu i ens endinsem en la regió muntanyosa del Ratanakiri. Som sens dubte a una de les regions més remotes del Sud Est asiàtic.

Dia 12: Ratanakiri - Kratie.Torneu cap al llit del Mekong un altre cop. Fins a Kratie. Aquest dia serà de descans en aquesta població.

Viatge pel Mekong - Laos, Cambodja, Vietnam

Dia 13 i 14: Phnom PenhArribeu a la "Perla d'Àsia". Allà hi passareu un parell de dies per a descobrir aquesta ciutat intrigant com poques...

Dia 15: Phnom Penh - Vietnam. Torneu a embarcar-vos per a arribar fins a la frontera amb Vietnam. Entreu al tercer país del viatge i un nou paisatge exuberant ja es comença a apreciar... és el Delta del Mekong!

Dies 16, 17 i 18: Delta del Mekong. Perduts entre els milers de braços del riu viureu al Delta del Mekong. Barques, bicicletes, somriures i molta vegetació que ho envolta tot! és el darrer tram de riu d'aquesta gran travessa que ens ha portat a recórrer més de 1500 km per tres països, amb diferents cultures, entorns, idomes, costums,... Tota una experiència esperem!

Dies 19, 20 i 21: Saigon (Ciutat Ho Chi Minh).La gran Saigon, us oferirà l'últim gran contrast del viatge. Torneu a la "civilització" dels cotxes, les aglomeracions de gent al carrer, el soroll... Però això si, amb un somriure i un "same same" als llavis! I cap a Catalunya! Res no ha canviat aquí! I què diferent que pot ser tot a qualsevol altre lloc del món...