LAOS. Camins dels boscos del Nord. 15 dies.

Trekkings a Laos.

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.490€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, trasllats privats, visites guiades, guies locals especialitzats durant el trekking, nits en cases locals dels habitants durant el trekking, curs de cuina, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 500€ i 700€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Mantenim la mateixa filosofia que en tots els viatges que fem a Laos. Viure lluny de les ciutatas, a un ritme més pausat i a prop de la natura. Mantenim la mateixa estructura que el nostre Laos, Retorn a l’essència, però hi afegim un trekking entre els boscos del Nord on encara hi viuen ètnies pràcticament aïllades de la resta del món.

En aquest viatge, a mida que ens endinsem entre les muntanyes riu amunt descobrirem estils de vida que molts creiem desapareguts. Caminarem entre la selva del Nord del país per a conèixer algunes de les ètnies que encara viuen regits per tradicions i llegendes mil•lenàries. Coneixerem els seus caps, alguns costums i podrem aprendre com és la vida en aquests indrets.
Una idea de l'itinerari

Amb el nostre guia local recorrereu en tuk tuk Vientiane, la ciutat que està feta a imatge de Laos: recorda més a un gran poble tranquil que una capital de país.
Cap al Nord està Vang Vieng, un poblet a la riba del riu rodejat d'espectaculars muntanyes càrstiques,restes arqueològiques, coves on s'hi amaguen petits temples i les noves granges orgàniques que comencen a desenvolupar-se.
Arribareu a Luang Prabang, l'antiga capital del regne de Laos amb centenars de temples i un entorn natural magnífic a la vora del Mekong. Veureu les cascades de tad Kuang Si, gaudiu del curs de cuina tradicional que us oferim i observeu les ofrenes matinals als monjos budistes.
Viatjareu Mekong amunt amb barca tradicional fins a Nong Kiaw i Muang Ngoi, visitant els milers d'estàtues de Buda esculpides en les coves. En aquests petits pobles tindreu temps de gaudir de la natura exuberant i de la vida rural més original i essencial. I passareu tranquilament les nits gaudint de les poques hores d'electricitat disponible.
Seguirem fins a Luang Namtha, on començarà un trek espectacular de dos dies entre les comunitats més aïllades del país on hi passareu la nit. Substituirem les dutxes, l'electricitat i altres comoditats per refrescants banys al riu i xerrades captivadores amb els caps de l'ètnia voltant del foc.Trekkings a Laos

Trekkings a Laos

Dia 1: Barcelona - Vientiane

Dia 2: Vientiane

Dia 3: Vientiane

Dia 4: Vang Vieng

Dia 5: Vang Vieng

Dia 6: Luang Prabang

Dia 7: Luang Prabang

Dia 8: Muang Ngoi

Dia 9: Muang Ngoi

Dia 10: Nong Kiaw

Dia 11: Luang Namtha

Dia 12: Luang Namtha

Dia 13: Luang Namtha

Dia 14: Vientiane

Dia 15: Vol de tornada i arribada a casa