LAOS. El retorn a l'essència. 12 dies.

Terrakia - Viatge a Laos

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.038€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, trasllats privats, visites guiades, curs de cuina a Luang Prabang, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 500€ i 700€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Aterrar a Laos és potser la sensació més semblant a fer un salt en el temps per a retrobar una època on la gent viu senzillament als pobles amagats entre muntanyes, on els monjos passegen silenciosament entre els temples centenaris, on la capital, feta a la imatge del país, no és una ciutat farcida de cotxes i gent atabalada per la feina del dia a dia, sinó que recorda més a un gran poble tranquil...
Tot i que Laos comença a "desenvolupar-se" ràpidament, la major part del país continua vivint en un entorn rural que permet que es mantinguin les tradicions intactes.
Viure uns dies a Laos us aproparà a aquesta vida tradicional i senzilla que tant sovint enyorem a casa nostra.
Una idea de l'itinerari

A Vientiane recorrereu amb un tuk tuk els llocs més especials de la ciutat construïda sobre un meandre del Mekong.
Després entrareu a les regions muntanyoses més espectaculars de Laos. Vang Vieng és un poblet rodejat de muntanyes càrstiques restes arqueològiques, coves a la vora del riu on s'hi amaguen petits temples i també les noves granges orgàniques que comencen a desenvolupar-se.
Més al Nord, Luang Prabang. Aixequeu-vos un dia ben d’hora per veure les ofrenes que els locals fan cada matí als monjos i tot seguit us esperen per a assistir al curs de cuina lao. Començareu amb una visita al mercat i després aprendreu a preparar el que serà el vostre dinar i altres plats tradicionals de la cultura lao. Bon Profit!
Entre les muntanyes del Nord hi trobem Nong Kiaw i Muang Ngoi on podreu visitar les coves, les cascades, banyar-vos al riu, i gaudir de la natura exuberant i la vida laossiana més rural. Aquí apreciareu les poques hores d'electricitat disponible.Viatge Laos

Viatge Laos

Dia 1: Barcelona - Vientiane

Dia 2: Vientiane

Dia 3: Vientiane

Dia 4: Vang Vieng

Dia 5: Vang Vieng

Dia 6: Luang Prabang

Dia 7: Luang Prabang

Dia 8: Muang Ngoi

Dia 9: Muang Ngoi

Dia 10: Nong Kiaw

Dia 11: Vientiane

Dia 12: Vol de tornada i arribada a casa