LADAKH, ÍNDIA. Trekkings entre els pobles del Ladakh. 18 dies

Terrakia - Viatge a Ladakh

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.890€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, trasllats privats, els guies locals de parla anglesa per a les visites, guies locals especialitzats durant el trekking, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 400€ i 600€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona a Delhi i el visat d'entrada a l'Índia posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Al Ladakh gaudireu en un dels extrems de l’Himàlaia d’una de les formes més espectaculars de la natura al ritme que marca la vida a gran alçada.
Conèixereu la cultura budista lamaista present al Ladakh. Les visites als seus temples més emblemàtics però també la vida diària amb les famílies locals us mostraran una altra manera de viure el dia a dia.
Aprofitareu les jornades de trekking per a descobrir sense presses els pobles amagats darrera dels passos de muntanya, sempre decorats amb les banderetes de pregàries.
Observareu els magnífics paisatges en una de les carreteres més espectaculars del món durant la travessa en 4×4 per l’Himàlaia que surt del Ladakh en direcció l’Índia hinduista.
Una idea de l'itinerari

Vol des de Delhi cap a Leh, la capital de l'antic regne del Ladakh. Passarem uns dies en aquesta petita ciutat per tenir temps d’aclimatar-nos a l’alçada (3500 metres). Visitarem els temples i palaus que estan al llarg de la vall de l’Indus. Hemis, el més gran i ric del Ladakh i el de Thyksei amb el seu buda de 18 metres al seu interior. Visitarem al Palau de Shey, que havia estat el palau d'estiu del rei del Ladakh. Les nits a la casa d'hostes ens permetrà fer vida amb les comunitats locals.
Coneixereu Alchi i Lamayuru, dos dels monestirs més antics i remarcables del Ladakh i descobrireu com és la vida dels monjos budistes de l'Himàlaia.
Durant les jornades de trekking caminareu entre les valls i els passos de muntanya decorats amb les banderetes de pregàries rodejats pels grans cims de l'Himàlaia. Dormireu a les cases locals en el pobles que trobem pel camí.
Després començarà la travessa en 4x4 per unes de les carreteres a més altura del món (arribarem a 5300 metres!) fins al llac Pangong Tso, que és la frontera amb el Tibet, i al llac Tso Moriri. Dormirem en cases de famílies locals en els paratges més bonics i inhòspits del Ladakh.Viatge al Ladakh, Índia

Viatge al Ladakh, Índia

Viatge al Ladakh, Índia

Dia 1: Barcelona - Delhi

Dia 2: Delhi

Dia 3: Leh

Dia 4: Leh

Dia 5: Leh - Hemis - Thiksey - Shey

Dia 6: Leh - Alchi - Lamayuru

Dia 7: Lamayuru - Likir - Zinchen

Dies 8, 9 i 10: Trekking entre els pobles del Ladakh

Dia 11: Leh

Dies 12 a 15: Visites dels llacs Pangong i Tso Moriri

Dia 16: Leh - Delhi

Dia 17: Delhi

Dia 18: Vol de tornada i arribada a casa