LADAKH, ÍNDIA. El petit Tibet a l'Himàlaia indi. 15 dies

Terrakia - Viatge a Ladakh

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.690€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, els vols interns entre Delhi i Leh, trasllats privats, els guies locals de parla anglesa per a les visites, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 400€ i 600€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona a Delhi i el visat d'entrada a l'Índia posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Arribar a Ladakh és sortir de l'Índia hindú i densa, i entrar en un país tranquil que viu aïllat en el temps, on es manté un estil de vida ancestral però obert al món.
Entre altes muntanyes, aquesta part de l'Himàlaia amaga pobles i monestirs budistes a la vora de l'Indus, el rei dels rius, i dels seus pocs afluents que travessen aquesta terra. És l'únic espai on la vida està permesa en aquest enorme desert mineral que s'estén des de les muntanyes del Pakistan fins a les planes del Tibet.
Els ladakhis, budistes lamaistes han acollit milers de refugiats tibetans des del moment de l'ocupació del Tibet per part de la Xina, que trobaven en el "petit Tibet" una terra germana a la seva amb qui compartir cultura, religió i els mateixos grans somriures.
Una idea de l'itinerari

Vol des de Delhi cap a Leh, la capital de l'antic regne del Ladakh. Passarem uns dies en aquesta petita ciutat per tenir temps d’aclimatar-nos a l’alçada (3500 metres). Visitarem els temples i palaus que estan al llarg de la vall de l’Indus. Hemis, el més gran i ric del Ladakh i el de Thyksei amb el seu buda de 18 metres al seu interior. Visitarem al Palau de Shey, que havia estat el palau d'estiu del rei del Ladakh. Les nits a la casa d'hostes ens permetrà fer vida amb les comunitats locals.
De camí cap a Lamayuru, un dels monestirs més antics del Ladakh i on hi farem nit, passarem per Alchi, per Ridzong i caminarem fins a Mangyu on es troba el monestir construit el segle X i que alberga també les rares thangkes del Panchen Lama, portades des del Tibet.
Després començarà la travessa en 4x4 per unes de les carreteres a més altura del món (arribarem a 5300 metres!) fins al llac Pangong Tso, que és la frontera amb el Tibet, i al llac Tso Moriri. Dormirem en cases de famílies locals en els paratges més bonics i inhòspits del Ladakh.Viatge al Ladakh, Índia

Viatge al Ladakh, Índia

Dia 1: Barcelona - Delhi

Dia 2: Delhi

Dia 3: Leh

Dia 4: Leh

Dia 5: Leh - Hemis - Thiksey - Shey

Dia 6: Leh - Alchi - Lamayuru

Dia 7: Lamayuru - Likir - Leh

Dies 8 a 11: Visites dels llacs Pangong i Tso Moriri

Dia 12: Leh

Dia 13: Leh - Delhi

Dia 14: Delhi

Dia 15: Vol de tornada i arribada a casa