INDONÈSIA. Trans Sulawesi. 13 dies.

Ens endinsem per l'ila de Sulawesi a Indonèsia
Indonesia Trans Sulawesi

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.738 €

El preu inclou: Consulta els detalls del viatge aquí.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Entre els oceans Pacífic i Índic, milers d’illes a banda i banda de l’equador conformen Indonèsia, un dels països amb major diversitat cultural, de fauna i de flora de la Terra. Sulawesi és l’illa en forma d’orquídia situada al centre de l’arxipèlag. Entre les seves muntanyes, llacs cristal•lins com el de Poso, les platges paradisíaques de Toggian i la vegetació exuberant que cobreix l’illa, hi trobarem centenars d’ètnies diferents que conviuen en aquest petit paradís. Sortir del camí marcat a Sulawesi permetrà conèixer un món autèntic marcat per tradicions ancestrals que encara viu en comunió amb la natura.
Una idea de l'itinerari

Ens endinsem per l'ila de Sulawesi a Indonèsia

Dies 1 i 2: Barcelona - Jakarta. Viatge fins Jakarta. Trasllat a l’hotel i temps per a descansar del llarg vol. L’hotel és a prop de l’aeroport ja que l’endemà al matí partirem cap a Makasar des del mateix aeroport.

Dia 3: Makasar - Toraja. Al matí arribeu a Makasar. Ja sou a Sulawesi i és ara quan comença realment el viatge! El nostre guia us espera per a conduir-vos a través de l’illa fins a la terra dels Toraja.

Dies 4 i 5: Toraja. Durant dos dies visitareu els llocs més emblemàtics de la cultura Toraja. També tindreu temps per a anar pel vostre compte a descobrir la vida dins aquests pobles.

Ens endinsem per l'ila de Sulawesi a Indonèsia

Dia 6: Rantepao - Pendolo. Deixeu la terra dels Toraja per a dirigir-vos en 4x4 al poble de Pendolo, al llac Poso. Travessarem pobles i plantacions en la baixada de la zona muntanyosa fins a la platja. Després entrarem a la plana central de l’illa per arribar al llac Poso.

Dia 7: Pendolo – Tentena. Rodejareu el llac Poso i caminareu fins a la cascada de Saluopa. A la tarda descans a l’hotel a la vora del llac entre la selva de la regió.

Dia 8: Tentena – Ampana. El viatge per la costa cap al Nord de l’illa us permetrà guadir de la bonica badia de Tomini. A la tarda arribada a Ampana i temps per a conèixer la petita ciutat.

Ens endinsem per l'ila de Sulawesi a Indonèsia

Dia 9: Ampana – Palu. D'Ampana travesseu la costa de la badia de Tomini fins a arribar a Palu des d'on agafareu l'avió cap a Bali.

Dies 10, 11 i 12: Bali. Gaudiu de les platges de Bali per acabar la vostra estada a Indonèsia. Punt de trobada de viatgers de tot el Sudest asiàtic podreu compartir experiències i fer un balanç de les vostres vivències al país.

Dia 13: Bali – Barcelona. Encara amb el record de la natura verge i de l’experiència viscuda entre una de les comunitats més aïllades d’Indonèsia agafareu el vol de tornada a Barcelona...