ÍNDIA. Retir de meditació Vipassana a l'Himàlaia. 19 dies

Retir de Vipassana a l'Índia
Retir de Vipassana

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 980€

El preu inclou: el retir de meditació Vipassana al centre de Dharamshala, visita de la ciutat de Delhi i del Temple Daurat d'Amritsar, allotjaments en habitació doble, trasllats privats, visites, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els viatges interns i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 300€ i 500€ + taxes, segons temporada), la donació pel retir de Vipassana de 10 dies (el retir és gratuït i cadascú pot col·laborar amb el que cregui convenient un cop acabat el curs),els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats per l'Índia posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Viure i veure diferents maneres d'entendre la vida, ens enriqueix i ens permet sentir-nos lliure de decidir quina és la millor manera que ens escau a cadascú de nosaltres.
En aquest viatge la teva pròpia experiència t'ajudarà a iniciar-te o a profunditzar en la meditació Vipassana, una de les tècniques més antigues de meditació de l'Índia. Va ser redescoberta per Gotama el Buda fa més de 2.500 anys i va ser ensenyada per ell com un remei universal per a mals universals, és a dir, com un art: L'art de viure.
La pràctica sencera de la Viassana és en realitat un entrenament mental. De la mateixa manera que fem servir els exercicis físics per millorar la salut del cos, la Vipassana pot ser utilitzada per desenvolupar una ment saludable.
Atès que s'ha constatat que resulta certament profitós, es posa gran èmfasi en preservar la tècnica en la seva forma autèntica, original. No s'ensenya de manera comercial, sinó que s'ofereix gratuïtament. Cap persona involucrada en el seu ensenyament rep cap mena de remuneració material.
Una idea de l'itinerari

Arribarem a Delhi on ens podrem aclimatar i probar el nostre primer "chai".
Visitarem Amritsar i el gran temple daurat, bressol de Sikhisme i lloc de peregrinatge obert a totes les religions de l'Índia. Podrà dormir al temple qui ho desitgi.
Ens dirigirem cap a McLeod Ganj, als peus de l'Himàlaia. Presa de contacte amb la ciutat on viu el Dalai Lama abans de començar el retir. S'ensenya la tècnica de deu dies i els participants aprenen els fonaments del mètode, i practiquen en mesura suficient per a experimentar els seus resultats beneficiosos.

Dia 1: Barcelona - Delhi

Dia 2: Delhi

Dia 3: Amritsar

Dia 4: Amritsar

Dia 5: MacLeod Ganj

Dia 6: MacLeod Ganj

Dia 7: Retir de Vipassana

Dia 8: Retir de Vipassana

Dia 9: Retir de Vipassana

Dia 10: Retir de Vipassana

Dia 11: Retir de Vipassana

Dia 12: Retir de Vipassana

Dia 13: Retir de Vipassana

Dia 14: Retir de Vipassana

Dia 15: Retir de Vipassana

Dia 16: Retir de Vipassana

Dia 17: Retir de Vipassana. Dia de reflexió i de compartir les sensacions

Dia 18: Delhi

Dia 19: Vol de tornada i arribada a casa