ÍNDIA. Ruta pel Sud-Oest. 15 dies.

Temple Hampi
Mapa India

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.690€

El preu inclou: Allotjaments en habitació doble, trasllats privats, visites, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 500€ i 700€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona a Mumbai i el visat d'entrada a l'Índia posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

L'Índia té mil cares i una de les més amables i tranquiles és la de la costa occidental, entre els estats de Goa, Karnataka i Kerala. Després de conèixer la capital cultural i industrial del país, Mumbai, entrarem a les antigues colònies portugueses de Goa per a admirar l'esplendor arquitectònic dels seus temples i esglésies. Continuarem el viatge cap a la petita i encantadora ciutat sagrada de Gokarna a l'estat de Karnataka, la cultura i les tradicions ancestrals de Kochi i la natura exhuberant i les platges tranquiles de Kerala lluny de la multitud del Nord del país. Un viatge complert en el que gaudirem de la cultura tradicional índia en un entorn natural extraordinari.
Una idea de l'itinerari

Temple Hampi

Terrakia. Viaje espiritual al Sur de la India

NEteja dels elefants

Dia 1: Barcelona - Mumbai.

Vol fins a Mumbai.

Dies 2: Mumbai.

Dia a la capital cultural i industrial de l'Índia.

Dies 3 i 4: Goa.

Vol a Goa. Coneixerem l'antiga colònia portuguesa que conserva l'estil colonial i les marques de la cultura portuguesa que contrasten amb l'Índia hinduista.

Dies 5 i 6: Gokarna.

És una de les ciutats sagrades del Sud de l'Índia. Una localitat encantadora que transmet pau i tranquilitat a la vora del mar.

Dies 7 i 8: Kochi.

Dos dies en una de les ciutats de l'Índia que millor preserva les seves tradicions. Visitareu la ciutat dels pescadors i assistireu a un espectacle de dansa Kathakali.

Dies 9 i 10: Allepey.

Us endinsareu en els backwaters entre arrossars i palmeres i dormireu en una tranquila Houseboat, casa flotant entre els aiguamolls.

Dies 11 i 12: Ashram Amma.

Tindreu dos dies per conèixer un dels Ashrams més importants de l'Índia actual. Aquí Amma reparteix les seves abraçades a tots els presents.

Dies 13 i 14: Varkala.

Descans a les platges de Varkala. Uns bonics bungalows davant dels penya-segats espectaculars per gaudir del mar i la natura.

Dia 15: Trivandrum - Barcelona.

Últim dia a l'Índia i vol de tornada a Barcelona.