ÍNDIA. Rere les passes de Buda

16 dies. Del 2 al 17 de març de 2019.


Itinerari Detallat
del 2 al 17 de març de 2019

Dia 1: Vol Barcelona - Delhi
Dia 2: Delhi
Dia 3: Delhi-Bodhgaya
Dia 4: Bodhgaya
Dia 5: Bodhgaya
Dia 6: Bodhgaya-Varanasi
Dia 7: Varanasi
Dia 8: Varanasi-Sarnath
Dia 9: Varanasi-Kusinagar
Dia 10: Kusinagar
Dia 11: Kusinagar-Lumbini, Nepal
Dia 12: Lumbini
Dia 13: Lumbini-Kapilavastu
Dia 14: Kapilavastu-Kathmandú
Dia 15: Kathmandú
Dia 16: Vol de tornada i arribada a casa

Més informació del viatge: Sortida: 2 de març de 2019
Inscripcions Obertes!


Solicita informació Sol·licita més informació

T: 93 421 9111 - 667 919 788

info@terrakiaviatges.com


Mapa Viatge Rere les passes de...


Preu per persona: 1.540€

El preu inclou: Guia acompanyant durant tot el viatge, Expert coneixedor del Budisme per a compartir pràctica i ensenyances, allotjaments en habitació doble amb esmorzar, trasllats privats, visites, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou: els vols intercontinentals, els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país, el cost per habitació individual és de 400€.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats per l'Índia posa't en contacte amb nosaltres info@terrakiaviatges.com

El grup mínim per a aquest viatge és de 6 persones.Qui us acompanya...


Jordi Girard
El Jordi Girard és fundador de Terrakia Viatges i coneix l'Índia en profunditat. Ha viscut temporades en aquest meravellós país i hi ha viajat com a guia dels grups de Terrakia. També és terapeuta d'Ayurveda i és qui us acompanya en aquests viatges espirituals i culturals a l'Índia que tenen la intenció de permetre'ns aprofundir en les nostres vides a partir de conèixer llocs meravellosos i compartir un temps en altres cultures amb les persones que coneixem en el nostre camí.
Rep la nostra Newsletter

Propòsit del viatge

Aquest viatge ens apropa a a la història del budisme. Recorrerem entre l'Índia i el Nepal els llocs per on va viure el príncep Gautama Siddharta, el Buda, i que avui encara són llocs de pelegrinatge i contemplació. Des del seu naixement a Lumbini, Nepal, passant pels llocs on va pronunciar els seus discursos més importants. Coneixerem Bodhgaya on el Buda va aconseguir la il·luminació i tindrem temps per meditar sota l'arbre Bodi que encara viu allà.

També coneixerem la vida de l'Índia, visitarem ciutats sagrades com Varanasi, a la vora del Ganges, o Delhi a la nostra arribada.

Tindrem una visió de com conviuen a l'Índia diferents tradicions que es van originar en aquesta mateixa terra.Una idea de l'itinerari

Coneixerem el lloc del seu naixement a Lumbini, avui part del Nepal, que és lloc de pelegrinatge per a budistes de tot el món.

Visitarem Bodghaya i podrem seure sota l'arbre on el príncep va arribar a la il·luminació i es va convertir en el Buda, També és imprescindible conèixer els llocs on va pronunciar famosos discursos que van servir per transmetre el Budisme fins als nostres dies, com per exemple a Sarnath i Kushinagar, ciutat on va morir.

Entrant al Nepal, visitarem importants comunitats budistes com les de Bodnath i Patan prop de Katmandú. Eren antics punts de pas i de descans en les rutes dels comerciants entre el Tibet, Nepal i l'Índia i avui s'han convertit en el lloc de residència per a milers de refugiats tibetans a l'exili.