ÍNDIA. Rere les passes de Buda

16 dies. Del 2 al 17 de març de 2019.


Itinerari Detallat
del 2 al 17 de març de 2019

Dia 1: Vol Barcelona - Delhi
Dia 2: Delhi
Dia 3: Delhi-Bodhgaya
Dia 4: Bodhgaya
Dia 5: Bodhgaya
Dia 6: Bodhgaya-Varanasi
Dia 7: Varanasi
Dia 8: Varanasi-Sarnath
Dia 9: Varanasi-Kusinagar
Dia 10: Kusinagar
Dia 11: Kusinagar-Lumbini, Nepal
Dia 12: Lumbini
Dia 13: Lumbini-Kapilavastu
Dia 14: Kapilavastu-Kathmandú
Dia 15: Kathmandú
Dia 16: Vol de tornada i arribada a casaDescarrega la info complerta del viatge

Contacta'ns:
93 421 9111
667 919 788
info@terrakiaviatges.com

Preu per persona: 1.840€

El preu inclou: Guia acompanyant durant tot el viatge, Expert coneixedor del Budisme per a compartir pràctica i ensenyances, allotjaments en habitació doble amb esmorzar, trasllats privats, visites, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou: els vols intercontinentals, els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país, el cost per habitació individual és de 400€.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats per l'Índia posa't en contacte amb nosaltres info@terrakiaviatges.com

El grup mínim per a aquest viatge és de 6 persones.Qui us acompanya...


Lama Sangmo
Lama Sangmo és lama del monestir Dag Sang Kagyu de Panillo.
Jordi Girard
El Jordi Girard és fundador de Terrakia Viatges i coneix l'Índia en profunditat. Ha viscut temporades en aquest meravellós país i hi ha viajat com a guia dels grups de Terrakia. També és terapeuta d'Ayurveda i és qui us acompanya en aquests viatges espirituals i culturals a l'Índia que tenen la intenció de permetre'ns aprofundir en les nostres vides a partir de conèixer llocs meravellosos i compartir un temps en altres cultures amb les persones que coneixem en el nostre camí.Rep la nostra Newsletter

Propòsit del viatge

Aquest viatge ens acosta a la història de l'Índia i del Budisme. Recorrerem els llocs per on va viure el príncep Gautama Siddharta, el Buda, i que avui encara són centres de pelegrinatge i contemplació. Allà es recorden les diferents etapes de la seva vida des del seu naixement, la seva transformació i il·luminació, passant pels llocs on va pronunciar els seus discursos més importants, abans de la seva mort ...

Aquest viatge és una oportunitat per aprofundir en l'ensenyament i en la pràctica dels principis del Budisme al mateix temps que coneixem la vida a l'Índia. Coneixerem la història del Budisme i entendrem els seus ensenyaments, acompanyats per persones que han dedicat la seva vida a l'estudi ia la transmissió d'aquesta tradició. Conèixer el Budisme és aprendre a observar amb profunditat i desinterès les causes del sofriment de les persones, tant d'un mateix com de tots els éssers que ens envolten.

Durant el viatge ens acompanya un lama del Monestir Dag Shang Kagyu (D.S.K.) de Panillo.

D.S.K. contempla la visió del moviment Rimé, o no sectari, en què es respecten totes les tradicions com camins vàlids per a la consecució de la realització espiritual.
Va ser fundada originàriament el 1984 per S.E. Kyabdje Kalu Rinpoché acompanyat per tres altres lames del Bhutan, i es va establir definitivament com a centre dedicat a l'estudi ia la pràctica del budisme a l'any 1985.
Una idea de l'itinerari

A l'Índia i el Nepal coneixerem les quatre ciutats sagrades del Budisme: Lumbini, on va néixer el príncep Siddharta Gautama, el Buda. Bodhgaya, lloc on va aconseguir la il·luminació. Sarnath, on va pronunciar el seu primer discurs. Kusinagar, lloc on va morir.

Coneixerem el lloc del seu naixement a Lumbini, avui part del Nepal, que és lloc de pelegrinatge per a budistes de tot el món.

Visitarem Bodghaya i podrem seure sota l'arbre on el príncep va arribar a la il·luminació i es va convertir en el Buda, També és imprescindible conèixer els llocs on va pronunciar famosos discursos que van servir per transmetre el Budisme fins als nostres dies, com per exemple a Sarnath i Kushinagar, ciutat on va morir.

Entrant al Nepal, visitarem importants comunitats budistes com les de Bodnath i Patan prop de Katmandú. Eren antics punts de pas i de descans en les rutes dels comerciants entre el Tibet, Nepal i l'Índia i avui s'han convertit en el lloc de residència per a milers de refugiats tibetans a l'exili.

Aquesta regió de l'Índia és una porta a l'espiritualitat on han succeït esdeveniments que han marcat la història present del món. Visitarem ciutats històriques del Nord de l'Índia i entrarem en ciutats sagrades com Varanasi, on coneixerem a la vora del Ganges el dia a dia de l'Índia i les tradicions de l'hinduisme. També viurem per uns dies al Nepal i descobrirem les meravelles de Kathmandú.


Descarrega la informació complerta del viatgeMés informació del Monestir de Panillo

D.S.K. és una comunitat religiosa vinculada als llinatges Dagpo i Shangpa Kagyü del budisme Vajrayana, la tutela està sota l'empara de l'actual Yangtsi Kalu Rinpoché.

Amb aquest esperit, D.S.K. ofereix moltes activitats, entre les quals destaquen els ensenyaments que s'imparteixen amb regularitat els lames residents i les visites de grans mestres i Rinpochés de diferents escoles de la tradició budista Vajrayana, en què vam rebre les seves precioses i profundes ensenyaments, transmissions i iniciacions.

Sota l'autoritat espiritual del Venerable Lama Drubgyu Tenpa, aquest centre és la llar de diversos lames bhutanesos, lames occidentals, i nombrosos residents procedents de diversos llocs d'Espanya i altres països.Si vols veure la versió complerta del documental (43 minuts) entra aquí.