ÍNDIA. Centres Esprituals a la riba del Ganges. Llocs Sagrats de l'Hinduisme i el Budisme.

13 dies. Del 10 al 22 d'octubre.

India del Nord i la Vida de Buda. Terrakia. Viatges Espirituals a l'Índia.

Itinerari Detallat
del 10 al 22 d'octubre

Dia 1: Vol Barcelona/Madrid - Delhi
Dia 2: Delhi
Dia 3: Delhi-Rishikesh
Dia 4: Rishikesh
Dia 5: Rishikesh
Dia 6: Rishikesh-Agra
Dia 7: Agra-Varanasi
Dia 8: Varanasi
Dia 9: Varanasi-Sarnath
Dia 10: Varanasi-Bodhgaya
Dia 11: Bodhgaya
Dia 12: Bodhgaya-Delhi
Dia 13: Vol de tornada a casa

Més informació del viatge: Sortida: 10 d'octubre
Inscripcions Obertes!


Solicita informació Solicita més informació

T: 93 421 9111 - 667 919 788

info@terrakiaviatges.com


Mapa India Veure ruta detalladaPreu per persona: 1.390€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, guia acompanyant des de Barcelona, trasllats privats, visites, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou: els vols intercontinentals, els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país, el cost per habitació individual és de 400€.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats per l'Índia posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El grup mínim per a aquest viatge és de 5 persones. Suplement per grup petit (5-6 persones): 200€

Qui us acompanya...


Jordi Girard
El Jordi Girard és fundador de Terrakia Viatges i coneix l'Índia en profunditat. Ha viscut temporades en aquest meravellós país i hi ha viajat com a guia dels grups de Terrakia. També és terapeuta d'Ayurveda i és qui us acompanya en aquests viatges espirituals i culturals a l'Índia que tenen la intenció de permetre'ns aprofundir en les nostres vides a partir de conèixer llocs meravellosos i compartir un temps en altres cultures amb les persones que coneixem en el nostre camí.

Rep la nostra Newsletter

Propòsit del viatge

Aquest viatge ens acosta a la història de l'Índia en tota la seva complexitat. Descobrirem la tradició hindú, les seves pràctiques i llocs sagrats per entendre una mica més com es desenvolupa la vida diària a l'Índia. També ens endinsarem en el Budisme que va florir a la regió fa uns 2500 anys, caminant rere les passes de Buda. A prop de Varanasi es va il·luminar i va pronunciar els seus discursos que van establir les doctrines del Budisme i que avui en dia són font de felicitat i pau per a milions de persones al món.

Visitarem ciutats històriques del Nord de l'Índia com Delhi, Rishikesh i Agra, descobrint el meravellós Taj Mahal, abans de dirigir-nos a Varanasi i Bodhgaya que són dos dels centres espirituals de l'Índia.

Descobrirem Rishikesh, una de les primeres ciutats que banya el Ganges als peus de l'Himàlaia. Rishikesh és un dels centres espirituals de l'Índia i lloc ideal per conèixer de prop la tradició hindú, els "ashrams", el ioga i tot el que es desenvolupa al costat del riu sagrat.

Passarem uns dies a la ciutat sagrada de Varanasi, des d'on coneixerem més a fons les tradicions hindús, els rituals que es perpetuen des de fa milers d'anys en un dels centres espirituals del planeta.

Al voltant de Varanasi ens endinsarem també en el Budisme recorrent els llocs per on va viure el príncep Gautama Siddharta, el Buda, i que avui encara són llocs de pelegrinatge i contemplació. Des de la seva il·luminació a Bodhgaya, passant pels llocs on va pronunciar els seus discursos més importants, ... Aquesta regió de l'Índia és una porta a l'espiritualitat on han succeït esdeveniments que han marcat la història present del món.

Conversarem amb experts coneixedors de les tradicions Hindu i Budista per entendre els punts en comú d'aquestes dues filosofies que conviuen a l'Índia des de fa més de 2500 anys.

Tindrem temps per observar o meditar en espais considerats sagrats per ambdues tradicions.
India i Nepal. Les passes de Buda

India i Nepal. Les passes de Buda

India i Nepal. Les passes de Buda

India i Nepal. Les passes de Buda

India i Nepal. Les passes de Buda

Una idea de l'itinerari

A l'arribada a Delhi, visitarem els llocs més emblemàtics de la ciutat per fer una primera presa de contacte amb l'Índia. Delhi és una de les ciutats amb més història de l'Índia i reuneix un conglomerat de totes les cultures i costums del país. Recorrerem els seus carrers i basars per conèixer de prop la nostra porta d'entrada a l'Índia.

L'endemà viatjarem a Rishikesh, ciutat als peus de l'Himàlaia per on corre el Ganges, el riu més sagrat de l'Índia i que neix del mateix déu Shiva segons l'Hinduisme. Rishikesh és un lloc espiritual on es reuneixen ascetes, practicants de ioga, gurús i devots a la vora del gran riu Ganges.

D'allí viatjarem a Agra, on apreciarem la meravella del Taj Mahal. En una visita a l'Índia no es pot deixar perdre l'oportunitat de contemplar una de les construccions més impressionants del món.

D'Agra volarem cap a Varanasi, una de les ciutats més antigues del món.
En els seus "ghats", les grans escales i grades que uneixen la ciutat amb el Ganges, s'amuntega un bullici de vida, d'espiritualitat, de tradició que mostra en tota la seva complexitat la vida i cultura de l'Índia. Varanasi és el lloc sagrat que pot permetre als hinduistes sortir la roda de les reencarnacions. Una ciutat mil·lenària que va presenciar la vida del Buda i on des de fa milers d'anys crema el foc sagrat que desintegra els cossos materials per unir-los amb l'Atman, l'Ésser Suprem, abans de tornar a reencarnar-se.

Quan Buda es va il·luminar sobre les realitats de la vida i els seus problemes, se'n va anar a Sarnath, a uns quilòmetres de Varanasi, i va compartir-hi els seus ensenyaments amb altres persones que buscaven respostes a les misèries de la vida. Buda va dirigir primer el seu ensenyament als cinc antics companys de la seva etapa ascètica a qui va exposar les anomenades Quatre Veritats Nobles, pilars doctrinals del que després seria el budisme.

Després anirem cap a Bodghaya. Després d'anys com asceta, sofrint la mortificació del cos i buscant el camí de l'alliberament, Siddharta Gautama va seure a meditar sota l'arbre Pipala. Després de 49 dies meditant sense moure's Siddharta va arribar a la il·luminació i va descobrir el camí de l'alliberament. El seu despertar, Buddhi, li va permetre compartir aquest camí amb totes les persones del món. Les Quatre Nobles Veritats i el Noble Camí òctuple són la base per a alliberar-se del patiment a què ens s'aferra la vida.

Durant aquests dies de viatge podrem entrar a fons en la vida espiritual de l'Índia des de diferents punts de vista i tradicions. Coneixerem els rituals diaris que caracteritzen la societat de l'Índia, visitarem la seva capital, Delhi i la més sagrada de les seves ciutats, Varanasi. Allà observarem, conversarem i meditarem en llocs d'una bellesa especial a mesura que ens endinsem en el coneixement de l'Hinduisme i del Budisme.


  • India Espiritual. Nord i Budisme
  • India Espiritual. Nord i Budisme
  • India Espiritual. Nord i Budisme
  • India Espiritual. Nord i Budisme
  • India Espiritual. Nord i Budisme
0 1 2 3 4 5
Slider CSS3 by WOWSlider.com v4.8m