ÍNDIA. El país des de dins. Una ruta d'Est a Oest.

14 dies. Del 18 al 31 de març.

Tradiciones de Este a Oeste. Terrakia. Viajes Espirituales a India.

Itinerari Detallat
del 18 al 31 de març
Inscripcions Obertes!

Dia 1: Vol Espanya - Chennai
Dia 2: Arribada a Chennai
Dia 3: Chennai
Dia 4: Kanchipuram - Mamallapuram
Dia 5: Mamallapuram - Tiruvannamalai
Dia 6: Tiruvannamalai
Dia 7: Tiruvannamalai - Mysore
Dia 8: Mysore
Dia 9: Mysore - Shravanabelagola
Dia 10: Belur - Halebid
Dia 11: Hampi
Dia 12: Hampi
Dia 13: Hampi - Bangalore
Dia 14: Vol y arribada a Espanya

Més informació del viatge: Sortida: 18 de març
Inscripcions Obertes!


Solicita información Solicita més informació

T: 93 421 9111 - 667 919 788

info@terrakiaviatges.comPreu per persona: 1.590€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, guia acompanyant des de Barcelona expert coneixedor de l'Índia i les seves tradicions i costums, trasllats privats, visites, àpats indicats a l'itinerari, una assegurança de viatge, i totes les taxes.
No inclou: vols intercontinentals, costos dels visats.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats per l'Índia posa't en contacte amb nosaltres info@terrakiaviatges.com

El grup mínim per a aquest viatge és de 6 persones. Suplement per grup petit: 6 persones-200€ / 7 persones-100€

Qui us acompanya...


Jordi Girard
El Jordi Girard és fundador de Terrakia Viatges i coneix l'Índia en profunditat. Ha viscut temporades en aquest meravellós país i hi ha viajat com a guia dels grups de Terrakia. També és terapeuta d'Ayurveda i és qui us acompanya en aquests viatges espirituals i culturals a l'Índia que tenen la intenció de permetre'ns aprofundir en les nostres vides a partir de conèixer llocs meravellosos i compartir un temps en altres cultures amb les persones que coneixem en el nostre camí.

Rep la nostra Newsletter

India desde dentro. De Este a Oeste

India desde dentro. De Este a Oeste

India desde dentro. De Este a Oeste

India desde dentro. De Este a Oeste

India desde dentro. De Este a Oeste

India desde dentro. De Este a Oeste

India desde dentro. De Este a Oeste

Propòsit del viatge

L'Índia és el país del món que millor exemplifica la diversitat i la riquesa de la humanitat. Si cada país és en si mateix molts països a l’hora, l’Índia és tot un món en si mateixa. Si a la seva diversitat, riquesa i història hi afegim la fascinació i el misteri que l’Índia sempre ha tingut pel món occidental, és fàcil entendre el per què creiem que l’Índia és infinita i inabastable, i que qualsevol viatge al subcontinent és, per definició, no només un nou descobriment sinó un veritable aprenentatge vital.

El viatge aporta una visió de la tradició hindú i té la intenció d'aprofundir en el coneixement de la realitat del país. Entendre l'estructura, costums i tradicions de l'Índia a partir de conèixer exemples i de mantenir converses amb gent local i persones coneixedores de la realitat de l'Índia i de la seva cultura.

Coneixerem els temples de Mammallapuram, declarats patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, capital d’una antiga civilització i que són el bressol de l’arquitectura tradicional de l’Índia actual. Aprofundirem en la vida dels ashrams, centres tradicionals de retir i treball espiritual, als peus de la muntanya del Déu Shiva, Arunachala. És un dels centres més importants de pelegrinatge del Sud de l’Índia. Coneixerem una escola de Yoga a Mysore de la mà del seu gurú, un reconegut professor que transmet aquest coneixement mil·lenari. Descobrirem l’Ayurveda, la medicina tradicional de l’Índia, a través de teràpies i explicacions del nostre guia, expert coneixedor i practicant d’aquesta ciència. I passejarem per pobles i barris que mostren com és el dia a dia de la vida del carrer a l’Índia.

El viatge s’adreça a qualsevol persona interessada en anar més enllà en el coneixement de l’Índia, en aproximar-se a aspectes centrals pels indis però que sovint són ignorats, desconeguts o incomprensibles pels occidentals, i tot de la mà d’una persona que és un profund coneixedor de la realitat i les gents del país. En 14 dies, i des de Chennai, l’antiga Madràs, fins la sortida per Bangalore, viurem un viatge que en cap cas deixarà indiferent a ningú.


Una idea de l'itinerari

- Coneixerem Belur, Halebid i Hampi, centres de referencia de l'art i la història hindús.

- Recorrerem durant uns dies Hampi, antiga capital de la regió i un dels llocs més fascinant i desconegut del subcontinent.

- Visitarem Shravanbelagola, destí principal de pelegrinatge de la religió jainista.

- Ens introduirem progresivament en l'Índia a través de Chennai, una de les ciutats més tradicionals del país i absolutament diferent a les altres grans ciutats de l'Índia.

- A Mysore, un dels centres mundials de referència del Yoga, aprofundirem en el coneixement del Yoga i en la seva pràctica qui ho desitgi.

- Descobrirem l'Ayurveda, la medicina tradicional de l'Índia durant tot el recorregut, rebent un tractament especializat de massatge i compartint els coneixements del nostre guia.