ÍNDIA. Curs intensiu de Ioga a Goa, Índia. 13 dies

Ioga Goa, Índia
Ioga a l'Índia
Veure ruta detallada

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.070€

El preu inclou: el curs de Ioga de 6 dies a Goa amb allotjament davant del mar i pensió complerta. El curs també inclou els manuals, 3 àpats ecològics i orgànics al dia, refrescos i aigua. 3 dies més d'allotjament al centre de Ioga amb pensió complerta, allotjament a Bombai en habitació individual, trasllats privats entre l'hotel i l'aeroport, trasllats a/des de l'estació de trens, viatge en tren en lliteres entre Bombai i Goa, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge i totes les taxes.
No inclou els vols entre Barcelona i l'Índia (entre 300€ i 500€ + taxes, segons temporada), el vol intern entre Goa i Bombai, la tramitació del visat d'entrada a l'Índia.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i que et gestionem els visats per l'Índia posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és per persona.Una idea del viatge

Trepitjar la terra on es va originar el ioga és una experiencia que ens pot obrir la ment i ajudar-nos a comprendre millor aquesta disciplina mil·lenària.
Descobrir-ho a les platges de Goa, fent el curs davant del mar és un regal per als sentits i un privilegi que volem compartir amb tots vosaltres.
Una idea de l'itinerari

Arribareu a la ciutat de Bombai, on tindreu un parell de dies per a poder conèixer la capital econòmica de l'Índia i la ciutat més cosmopolita del país. Després partireu en tren nocturn cap a Goa on arribareu al matí.
Us instal·lareu al centre de Ioga, davant de les costes de Goa i tindreu el primer dia per a relaxar-vos i gaudir de l'ambient...
El cinquè dia comença el curs de ioga, que durarà 6 dies. El curs es basa en el Vinayasa Flow i l'Ashtanga ioga, i ofereix un programa únic per a progressar de manera efectiva i ràpida en la teva pràctica.
Totes les activitats del curs es realitzen a l'aire lliure, i el centre està situat a primera línia de mar... És un privilegi fer ioga gaudint del clima de Goa en aquesta temporada!!
Durant aquesta setmana podràs gaudir i descobrir una nova part de l'Índia, i al mateix temps aprofundir en el teu coneixement personal. Una molt bona elecció per a aquelles persones que vulguin practicar el ioga en el seu entorn original!Terrakia - Ioga a Goa, Índia

Terrakia - Ioga a Goa, Índia

Terrakia - Ioga a Goa, Índia

Terrakia - Ioga a Goa, Índia

Dia 1: Barcelona - Bombai

Dia 2: Bombai

Dia 3: Bombai

Dia 4: Goa

Dia 5: Curs de Ioga a Goa

Dia 6: Curs de Ioga a Goa

Dia 7: Curs de Ioga a Goa

Dia 8: Curs de Ioga a Goa

Dia 9: Curs de Ioga a Goa

Dia 10: Curs de Ioga a Goa

Dia 11: Goa

Dia 12: Goa

Dia 13: Goa - Bombai - Vol de tornada

Programa del curs

» 6.00 - 7.00: Meditació i Pranayama
» 7.10 - 9.00: Pràctica de series d'Ashtanga Vinayasa
» 7.10 - 9.30: Workshop d'obertura de melucs (el dimarts)
» 7.10 - 9.30: Vinayasa Workshop. Aprendre a saltar a les transicions entre asanes (dijous)
» 7.10 - 9.30: Workshop Asanes per a l'esquena (Dissabte)
» 9.40 - 10.40: Esmorzar. Primer àpat ecològic i orgànic
» 14.00 - 15.00: Dinar. Segon àpat ecològic i orgànic
» 15.10 - 16.30: Aliniació i ajustaments
» 17.00 - 18.30: Yin Ioga / Ashtanga Series / Hatha Ioga / Ioga restoratiu
» 19.00 - 20.00: Sopar. Tercer àpat ecològic i orgànic

Activitats per les nits
dilluns: Kirtans i cants de mantres
dimarts i dijous: Pel·lícula documental relacionada amb el Ioga

Destins relacionats: