La nostra FilosofiaTerrakia. La nostra Filosofia

A Terràkia volem aprofitar l’oportunitat que tenim d’observar nous indrets meravellosos de l’Àsia per a fer del viatge una experiència més enllà de la visita exòtica. Coneixerem cultures a partir de compartir una experiència a prop de les persones que viuen als llocs que visitem. Aquesta escala humana dels viatges és el que aportarà el valor cultural als nostres viatges.

Creiem que sortir de la nostra zona de confort ens pot aportar una riquesa inesgotable que ens acompanyarà tota la vida. El que ens motiva més en la nostra feina és crear noves rutes que puguin transformar-se en experiències directes on puguem unir a les persones, els llocs amb el nostre interior. La ment, els sentits, l’esperit i el cor són els nostres guies a l’hora de viatjar.

El viatjar ens permet obrir la ment i veure vida més enllà de la nostra. Volem que la nostra experiència t’ajudi a gaudir i aprofitar al màxim els teus dies de viatge.

És per això que creem viatges sostenibles i respectuosos que nosaltres mateixos hem viscut personalment. I farem que siguin tan assequibles com sigui possible ja que som conscients que calen moltes hores de treball dur per poder viatjar.

Aquesta filosofia és el nostre segell de distinció i la confiança que dipositeu en la nostra feina, sigueu ja clients o nou vinguts, ens motiva per a seguir creant nous camins per a explorar.

Terrakia som totes aquelles persones que ens considerem aventurers d’esperit! Benvinguts viatgers!