CAMBODJA i VIETNAM. Natura i història Sud-Est asiàtic. 13 dies.

Terrakia - Viatge a Cambodja i Vietnam

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.485€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, trasllats privats, visites guiades, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 500€ i 700€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona i els visats per Vietnam posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

De Hanoi, la capital del Vietnam, entre els seus mercats, llocs de menjar de carrer, els típics barrets dels treballadors i envoltats per milers de motos que van a tota velocitat per la ciutat, ens endinsarem en la part natural més espectacular del país recorrent la Badia de Halong.
Entrarem en la història i cultura cambodjanes descobrint Phnom Penh i coneixent la història del poble cambodjà durant el recent període del Khmer Roig en el que tot el país va viure un infern.
Però Cambodja també té un passat gloriós que encara avui és l'emblema i el símbol de país. L'imperi Khmer va dominar el Sudest asiàtic durant segles, i la ciutat d'Angkor va ser una de les metròpolis més poblades del món antic.
Una idea de l'itinerari

Visitarem Hanoi, la capital del Vietnam, entre els seus mercats, llocs de menjar de carrer, els típics barrets dels treballadors i envoltats per milers de motos que van a tota velocitat per la ciutat.
A la badia de Halong gaudireu d'un creuer de dos dies i una nit per la badia que és sens dubte un dels espectacles naturals més impressionants del món. I ho viureu des del mar, entre les illes de la badia.
Entrarem a Cambodja per Phnom Penh. cal conèixer la història recent del país visitant Phnom Penh. La ciutat a la vora del Mekong era coneguda com la "Perla d'Àsia" abans de l'època del Khmer Roig en la que el país sencer va viure un infern.
L'imperi Khmer va dominar el Sudest asiàtic durant segles, i la ciutat d'Angkor va ser una de les metròpolis més poblades del món antic. Visitarem entre d'altres els temples de la ciutat d'Angkor, Bayon i Angkor Wat, el complex religiós més gran del món avui en dia. També entrarem entre la selva a descobrir temples encara amagats com els de Beng Mealea...Viatge Vietnam i Cambodja

 Viatge Vietnam i Cambodja

Dia 1: Barcelona - Hanoi

Dia 2: Hanoi

Dia 3: Hanoi

Dia 4: Badia de Halong

Dia 5: Badia de Halong

Dia 6: Hanoi - Phnom Penh

Dia 7: Phnom Penh

Dia 8: Phnom Penh

Dia 9: Siem Reap - Temples d'Angkor

Dia 10: Siem Reap - Temples d'Angkor

Dia 11: Siem Reap - Temples d'Angkor

Dia 12: Phnom Penh

Dia 13: Vol de tornada i arribada a casa