CAMBODJA i TAILÀNDIA. Contrastos del Sud-Est asiàtic. 17 dies.

Terrakia - Viatge a Cambdoja i Tailàndia

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.841€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, trasllats privats, guies locals especialitzats per a les visites, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns, els bitets de tren en llieteres, i totes les taxes.
No inclou els vols intercontinentals (entre 500€ i 700€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Cambodja i Tailàndia us evidenciaran el contrast existent entre els països del Sudest asiàtic. Descobrireu la magnificència d'Angkor Wat a Cambodja, la grandesa d'un imperi caigut que ara viu en pau després dels turbulents esdeveniments de l'últim segle.
L'estada a Phnom Penh serà tot un xoc que descriu els contrastos d'aquesta regió. La majestuositat de les vistes a la vora del Mekong, els passejos del monjos vestits amb les seves túniques i els bonics palaus i edificis colonials us transportaran 50 anys enrere on la ciutat era coneguda com “la perla d’Àsia”. Però l’encara recent història de guerra civil, i del govern del Khmer Roig han deixat una marca difícil d’esborrar.
Al nord de Tailàndia apreciareu com els tradicionals pobles de les muntanyes conviuen encara amb la gent moderna i cosmopolita a Chiang Mai o a Pai.
Una idea de l'itinerari

Viatge fins a Phnom Penh a la capital del regne de Cambodja. Amb el nostre guia local descobrirem la història de la ciutat, els museus dedicats a l'imperi Khmer i al Khmer Roig.
Angkor Wat, l’edifici religiós més gran del món i símbol del poder de l’època Khmer. Durant els propers dies visitareu la gran ciutat d’Angkor Thom, amb els temples de Bayon, la Plaça Reial amb la terrassa dels elefants o la terrassa del rei Leprós. Per acabar visitareu el temple encara amagat entre la selva de Beng Malea que us endinsarà en l’exotisme i les històries màgiques d’altres temps...
I volem cap a Tailàndia i canviem de món... Teniu moltes coses per veure i per fer a la ciutat més sorprenent del sudest asiàtic. Visitarem el Palau Reial, alguns dels milers de temples, un passeig en barca pels Khlongs, els canals de Bangkok, i si voleu fins i tot podreu assistir a una vetllada de Muay Thai,...
A Chiang Mai visitarem la ciutat, ens perdrem pels mercats i passarem un dia amb els elefants en un dels campaments que es dediquen a vetllar per aquests animals.
Més al Nord, a prop de la frontera birmana Pai, un poble que manté un ambient relaxat, artístic i liberal, més propi d'altres èpoques. Un lloc per a descansar i apreciar la comunió entre la cultura tailandesa i l'occidental.Viatge Cambodja i Tailandia

Viatge Cambodja i Tailandia

Dia 1: Barcelona - Phnom Penh

Dia 2: Phnom Penh

Dia 3: Phnom Penh

Dia 4: Siem Reap - Temples d'Angkor

Dia 5: Siem Reap - Temples d'Angkor

Dia 6: Siem Reap - Temples d'Angkor

Dia 7: Bangkok

Dia 8: Bangkok

Dia 9: Bangkok

Dia 10: Ayutthaya

Dia 11: Chiang Mai

Dia 12: Chiang Mai

Dia 13: Pai

Dia 14: Pai

Dia 15: Pai

Dia 16: Chiang Mai

Dia 17: Vol de tornada i arribada a casa