CAMBODJA i LAOS. Cultura per explorar. 14 dies.

Terrakia - Viatge Cambodja i Laos

Sol·licita informació Sol·licita més informació


Preu per persona: 1.667€

El preu inclou: allotjaments en habitació doble amb esmorzar, trasllats privats, visites guiades, curs de cuina a Luang Prabang, els àpats indicats a l’itinerari, una assegurança de viatge, els vols interns i totes les taxes, les entrades als temples d'Angkor, guia de parla hispana en la visita d'Angkor.
No inclou els vols intercontinentals (entre 500€ i 700€ + taxes, segons temporada), els costos dels visats, les taxes d'entrada o sortida del país.

Si vols que et reservem el vol des de Barcelona a Cambodja posa't en contacte amb nosaltres viatges@terrakiaviatges.com

El preu és en base a un grup de 2 persones.

Destins relacionats:


Una idea del viatge

Laos i Cambodja són sens dubte els països més enigmàtics de la península d'Indoxina.
Els esdeveniments viscuts durant la segona meitat del segle XX, els han mantingut apartats de la resta del món. Però aquesta època ja s'ha acabat i ara la gent mostra els seus grans somriures als pocs turistes que comencen a arribar. Però Cambodja també té un passat gloriós que encara avui és l'emblema i el símbol de país. L'imperi Khmer va dominar el Sudest asiàtic durant segles, i la ciutat d'Angkor va ser una de les metròpolis més poblades del món antic.
Laos s'està obrint progressivament i de moment, encara sembla ignorar la globalització trepidant que existeix als altres països de la regió. A Luang Prabang, capital de l'antic regne de Laos, coneixerem la història del país a partir dels seus temples, palaus i monestirs.
Viatjar per les muntanyes de Laos i descobrir les runes dels temples de l'època Khmer i observar la magnificència d'Angkor Wat a Cambodja és una experiència que us transportarà a altres temps, a la grandesa d'un imperi caigut i a la senzillesa d'una vida bucòlica i tradicional.
Una idea de l'itinerari

Phnom Penh era coneguda com la "Perla d'Àsia" abans de l'època del Khmer Roig en la que el país sencer va viure un infern que coneixerem durant la visita.
Visitarem entre d'altres els temples de la ciutat d'Angkor, Bayon i Angkor Wat, el complex religiós més gran del món avui en dia. També entrarem entre la selva a descobrir temples encara amagats com els de Beng Mealea...

A Laos visitarem el Nord del país, la regió muntanyosa i més rural on encara avui viuen petites comunitats aïllades de la vida moderna. A Luang Prabang serem testimonis de les ofrenes que la població fa cada matí als monjos quan surten dels temples.
Remuntarem el Mekong en una barca tradicional fins a arribar als petits pobles del Nord, on podrem viure rodejats de natura i a un ritme molt tranquil els últims dies del viatge.Viatge Cambodja i Laos

Viatge Cambodja i Laos

Dia 1: Barcelona - Phnom Penh

Dia 2: Phnom Penh

Dia 3: Phnom Penh

Dia 4: Siem Reap - Temples d'Angkor

Dia 5: Siem Reap - Temples d'Angkor

Dia 6: Luang Prabang

Dia 7: Luang Prabang

Dia 8: Muang Ngoi

Dia 9: Muang Ngoi

Dia 10: Nong Kiaw

Dia 11: Nong Kiaw

Dia 12: Viatge a Luang Prabang

Dia 13: Luang Prabang

Dia 14: Vol de tornada i arribada a casa